5 / 6

Aims Human Capital

Denumire: Aims Human Capital

Numar de angajati: Compania estimeaza pentru anul in curs un numar de 28 de consultanti.

Cifra de afaceri: Grupul Aims a obtinut in 2007 o cifra de afaceri de 5,26 milioane de euro, cu 30% mai mare decat in anul anterior. Pentru anul in curs, compania estimeaza o crestere de pana la 7 milioane de euro. „Este insa o previziune ambitioasa in conditiile in care nu ne asteptam ca rata cresterii economice sa fie la fel de mare ca in trecut”, a declarat pentru Wall Street, Andreea Calin, Senior Human Resources Consultant, AIMS Human Capital.

2007 vs. 2008: Ariile profesionale care au oferit cele mai atractive salarii in anul 2007 au fost vanzarile si marketing-ul, urmate indeaproape de financiar si resurse umane. Potrivit estimarilor reprezentantilor grupului, anul 2008 nu va aduce schimbari majore fata de anul precedent.

Unde ne angajam in 2008: Pentru 2008, Aims estimeaza o scadere a pietei de recrutare si o crestere a serviciilor de consultanta. Ariile profesionale care vor atrage cei mai multi candidati nu vor suferi schimbari majore fata de anul anterior sunt de parere reprezentantii Aims.

Pentru piata din Bucuresti compania se va axa in continuare pe dezvoltarea serviciilor de leasing si payroll. „In ceea ce priveste partea de recrutare, majoritatea proiectelor vor fi orientate catre pozitiile de middle management”, a adaugat Andreea Calin.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri