3 / 5

Coaching in loc de follow up

Desi multi manageri inteleg nevoia de a apela la cursuri de formare, urmand diferite program de training, rata celor care si aplica ceea ce au invatat ramane deseori redusa.
Astfel, pentru a se asigura de o mai buna aplicare, cursurile sustinute de Accelera sunt urmate de sedinte de coaching, in locul clasicului follow up.

„Am ajuns in acest fel sa obtinem o rata de aplicare destul de mare, 60%-70%. Primul pas pe care il facem este acela de a schimba mentalitatea clientului nostru. Daca un manager vine la serviciu cu dorinta de a-si ajuta colegii si echipa, de a schimba ceva in interiorul companiei, atunci credem ca va gasi el insusi mai multe metode de a aplica ceea ce a acumulat in perioada cursurilor”, este de parere managerul Accelera.

Intre cursurile de training fiecare echipa are coaching cu trainerul lor. Fiecare participant primeste un numar de teme pe care trebuie sa le implementeze in cele trei saptamani sau o luna pana la urmatoarea sedinta.

O alta consecinta a plicarii unei astfel de metode a fost si cresterea ratei retentiei, ajungand la 40%-42%, potrivit lui Bogdan Comanescu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri