3 / 5

Mostenirea scolilor de afaceri

CEU Business School, scoala de afaceri fondata de americanul George Soros, care iese in acest an de pe piata locala, a dat incepand cu 2006 si pana in prezent, aproximativ 100 de absolventi de EMBA.

Teodor Cimpoesu, managing director Kaspersky Lab Romania si Bulgaria, parte a grupului rus omonim de solutii de securitate informatica, a absolvit unul din programele scolii chiar in primavara acestui an.

“Toate cursurile au fost interesante, si foarte multe dintre ele au adus cunostintele lipsa de care eram foarte avid. Cred ca, in final, valoarea practica a capabilitatilor construite justifica pe deplin efortul financiar si de timp. Pe partea de elemente mai putin placute, cred ca au fost facilitatile educationale, care insa au fost ameliorate in timp. De asemenea, faptul ca toti profesorii veneau din Budapesta cu avionul a creat poate, pe alocuri, un dezavantaj pentru studentii ce doreau sa se inscrie la optionale valoroase care erau oferite doar acolo. Au fost si cursuri mai putin stralucite, insa feed-back-ul prompt al studentilor catre profesor si catre managerii educationali era foarte eficient, de regula”, mentioneaza Cimpoesu.

Alaturi de el, alti absolventi de marca ai programului oferit de CEU in Romania sunt Simona Simion-Popescu – promovata recent in functia de director of rewards al grupului Coca Cola Hellenic sau Corina Gonteanu, marketing manager al operatorului israelian de cinematografe Cinema City International.

Vezi, in continuare, o lista cu alti absolventi de MBA cu notorietate pe piata locala:

• Gratiela Constantin - director in cadrul CEC Bank (EMBA CITY University of Sheffield)

• Ana-Maria Bogdan - Internet channel development manager ING Bank Romania (EMBA CITY University of Sheffield)

• Cristian David - director regional Romania si Bulgaria Romastru Trading (MBA romano-canadian)

• Alina Papa - director divizia marketing si comunicare Libra Bank (MBA romano-canadian)

• Alexandru Popescu - director comercial Centru Medical Unirea (MBA romano - canadian)

• Lucian Aldescu - CEO la curierul DPD (MBA Tiffin University)

• George Lopanov - national sales Romania Mercedes Benz Romania (MBA Tiffin University)

• Mirela Iordan - HR director Pfizer Romania (MBA Tiffin University)

• Cosmin Bordea - country HR lead Microsoft Romania (MBA Tiffin University)




Inapoi la articol

Setari Cookie-uri