1 / 5

Doua scoli prezente in Romania incluse in topurile internationale

Piata locala dispune de peste zece programe de Master of Business Administration (MBA) si Executive MBA (EMBA). Totodata, mai mult de 3.000 de manageri care activeaza in Romania au absolvit un MBA sau EMBA pana in prezent, fie ca au urmat cursuri in tara, fie in strainatate.

Cu toate acestea, Romania nu a reusit sa atraga pana acum nicio institutie educationala de top la nivel mondial. Si nici macar din al doilea esalon.

Doar doua scoli de business, respectiv CEU Business School (Ungaria) si Vienna University of Economics and Business (WU - Austria), prezente cu filiale in Romania, au reusit sa intre, pana acum, intr-o editie a topului pe care Financial Times il realizeaza anual pentru a-i analiza pe cei mai buni furnizori de MBA/EMBA din intreaga lume.

Intre timp, CEU Business School si-a anuntat iesirea de pe piata locala, in vreme ce WU ramane cea mai scumpa scoala de afaceri, in functie de costul programului pe care il ofera in Romania (35.000 de euro).




In urmatoarele doua slide-uri, Wall-Street prezinta viziunea Financial Times (FT) si The Economist asupra celor mai bune programe de MBA din lume.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri