Iuliana Stere paraseste Initiative pentru GroupM

Iuliana Stere paraseste Initiative pentru GroupMIuliana Stere, digital media manager la Initiative, parte a grupului de comunicare Lowe, va parasi compania cel mai probabil in luna februarie a anului curent, pentru o pozitie de conducere in cadrul uneia dintre agentiile GroupM.

GroupM este brandul global al grupului WPP care reuneste operatiunile de media ale agentiilor Mediaedge:cia, MediaCom, Mindshare si Maxus. In Romania, GroupM asigura managementul investitiilor in media ale clientilor primelor trei agentii mentionate, brandul Maxus nefiind prezent in tara.

Sursa foto: Pagina de Facebook a Iulianei Stere

Danone are un nou director de marketing

Danone are un nou director de marketingProducatorul de iaurturi Danone Romania are un nou director de marketing, in persoana Ancai Stroe. Aceasta va ocupa si functia de membru al Consiliului Director al Danone Romania. Citeste despre evolutia Ancai Stroe in cadrul companiei franceze.

Anca Stroe are o experienta de cinci ani in cadrul Danone, intrand in companie in anul 2006, pe pozitia de brand manager pentru Actimel si Danfruit.

Promovari in cadrul caselor de avocatura

Promovari in cadrul caselor de avocaturaFirma de avocatura Serban & Asociatii a numit inca doi avocati in echipa de conducere, ridicand astfel la opt numarul partenerilor firmei. De asemenea, alti doi avocati au fost promovati la statutul de senior in cadrul firmei de avocatura, dupa ce anul trecut veniturile au crescut cu 26%.

Si casa de avocatura Bulboaca & Asociatii a anuntat numirea in pozitiile de parteneri a avocatilor Ioana Radu Motofei si Costin Teodorovici incepand cu luna ianuarie a acestui an. Decizia duce numarul partenerilor la opt.

Regina Maria a recrutat ca CEO un fost director adjunct la BT

Regina Maria a recrutat ca CEO un fost director adjunct la BTReteaua de clinici si spitale Regina Maria l-a numit pe Ionut Patrahau in functia de CEO, incepand cu data de 9 ianuarie, anul acesta.

"Ionut Patrahau are o experienta vasta in domeniul serviciilor, activand zece ani in domeniul bancar, ultima pozitie ocupata fiind cea de director general adjunct al Bancii Transilvania", potrivit unui comunicat de presa emis de furnizorul de servicii medicale private.

Groupama numeste un fost director AXA la conducerea operatiunilor din Romania

Groupama numeste un fost director AXA la conducerea operatiunilor din RomaniaGroupama Asigurari l-a numit in functia de director general pe Francois Coste, care a lucrat anterior timp de 12 ani in cadrul companiei de asigurari AXA, urmand ca Sanda Nicoara (foto), care ocupa aceasta functie in prezent, sa isi reia postul de director general adjunct si chief operational officer.

Francois Coste isi va prelua in mod oficial noile responsabilitati dupa primirea avizului din partea Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor. Francois Coste dispune de o experienta de 29 de ani dobandita in serviciul unor companii ca Michelin intre 1982 si 1999 si AXA timp de 12 ani, pana in luna octombrie 2011. Potrivit Groupama, Coste beneficiaza de o importanta experienta in pietele emergente.

Bursa are o noua conducere

Bursa are o noua conducereBursa de Valori Bucuresti (BVB) are de luni o noua conducere. Cel putin la nivel declarativ, piata sustine noul Consiliu condus de Lucian Anghel.

Schimbarea sefilor Bursei a avut loc dupa Lucian Anghel la inlocuit pe Stere Farmache in functia de presedinte, iar grupul marilor banci din actionariatul BVB au obtinut controlul Consiliului de Administratie.

Mircea Sebe, director de BTL Lowe & Partners

Mircea Sebe, director de BTL Lowe & PartnersAgentia de publicitate Lowe&Partners, parte a grupului de comunicare Lowe, il numeste pe Mircea Sebe in pozitia de director de BTL, acesta fiind un prim pas in directia consolidarii si extinderii diviziei de BTL sub denumirea Lowe Vibe, au anuntat reprezentantii companiei.

Mircea Sebe are o experienta de peste 12 ani in comunicare si a lucrat pentru conturi precum Unilever, Heineken, Coca-Cola, Beiersdorf, BAT, ING, PPD (Diageo). El s-a alaturat Lowe& Partners in noiembrie anul trecut, anterior lucrand aproape zece ani pentru OgilvyAction.