Georges Marsan, primarul orasului Monaco

Georges Marsan, primarul orasului MonacoMarsan este primarul orasului Monaco din 2003, in prezent fiind la cel de-al treilea mandat. In varsta de 55 de ani, edilul este casatorit si are trei copii. A absolvit Facultatea de Farmacie in 1979.

Primarului ii place sa joace squash si golf, sa schieze, sa se plimbe cu motocicleta si sa practice jet-ski, potrivit site-ului primariei din Monaco.

Sursa foto: Monaco-Mairie


Klaus Mangold, vicepresedinte Rothschild

Klaus Mangold, vicepresedinte RothschildUn alt invitat de marca a lui Tiriac este germanul Klaus Mangold (69 de ani), fost membru al Consiliului de Administratie al DaimlerChrysler si fost presedinte al DaimlerChrysler Services.

In prezent este vicepresedinte pe Europa al Rothschild si membru al boardului in companii precum Metro, Continental si Tui. Totodata detine actiuni in cadrul gigantului industrial francez Alstom, conform site-ului grupului.

Sursa foto: Tui

Siegfried Wolf, co-CEO Magna International

Siegfried Wolf, co-CEO Magna InternationalIn varsta de 52 de ani, austriacul Siegfried Wolf este director si co-CEO al Magna International, unul dintre cei mai mari producatori de componente auto din lume, potrivit Forbes.

Totodata este membru al boardului in companii precum Siemens Austria, Gaz Group sau Strabag Austria.

In urma cu doi ani acesta a avut castiguri de circa 15,5 milioane de dolari, conform Forbes.

Sursa foto: Gaz Group

Franz Rauch, membru al bordului Wienerberger

Franz Rauch, membru al bordului WienerbergerEste membru al boardului Wienerberger, cel mai mare producator mondial de caramizi, si totodata al UniCredit Bank Austria. Are 71 de ani, este casatorit si are doi copii, conform unei prezentari de pe site-ul Wienerberger.

La doar 20 de ani, Rauch a preluat conducerea Rauch Fruchtsäfte, un business de familie fondat in 1919 pe care de-a lungul a 45 de ani l-a transformat in unul dintre cei mai mari producatori mondiali de sucuri naturale si ceaiuri.

Sursa foto: Crucea Rosie Austria


Rudolf Streicher, presedintele Filarmonicii din Viena

Rudolf Streicher, presedintele Filarmonicii din VienaRudolf Streicher (73 de anI) este un politician si manager austriac pasionat de muzica, el fiind totodata presedintele Filarmonicii din Viena, potrivit Economypoint.

Sursa foto: Verein Musikfreunde Stockerau

Wolfgang Porsche, presedintele Porsche

Wolfgang Porsche, presedintele PorscheIn varsta de 67 de ani, Wolfgang Porsche (foto-mijloc) este presedintele Porsche Automobil Holding din noiembrie 2007.

Acesta este nepotul austriacului Ferdinand Porsche, cel care puz bazele producatorului german de masini sport.

Sursa foto: Porsche.com