Managerul de resurse umane al Renault preia sefia HR Club

Managerul de resurse umane al Renault preia sefia HR ClubRadu Mavrodin, director executiv de resurse umane in cadrul producatorului de automobile Renault Romania,
a fost numit la conducerea HR Management Club, asociatia profesionistilor in resurse umane,in locul lui Csaba Gergely, care a ocupat aceasta functie timp de patru ani.

El a fost ales impreuna cu un nou consiliu director pentru perioada 2012-2014.

Din consiliul director fac parte:
Adela Jansen, director executiv de resurse umane, Groupe Société Générale;
Andreea Voinea, director executiv de resurse umane, BCR;
Csaba Gergely, director de resurse umane, Provident Financial;
Florin-Ioan Petean, director executiv, Centrul de Dezvoltare Manageriala Cluj-Napoca;
Horatiu Cocheci, senior manager, Servicii de Consultanta in Resurse Umane, PwC Romania;
Marius Decuseara Brandenburg, country manager, Grupul Trend Consult Romania.



Un nou director general pentru Western Union in Romania si Bulgaria

Un nou director general pentru Western Union in Romania si BulgariaDanielei Budurea preia functia de country director al Western Union Romania si Bulgaria, unul dintre cei mai mari jucatoro globali in serviciile de plati.

Acesta va avea responsabilitatea de a continua extinderea retelei de peste 6.600 de locatii ale agentilor din regiune.

Daniela Budurea are experienta in domeniul serviciilor de transfer de bani, detinand timp de sase ani functia de group country manager in cadrul Angelo Costa Romania.

Al doilea partener roman pentru Mazars

Al doilea partener roman pentru MazarsVasile Andrian (37 ani), coordonator al departamentului de audit si consultanta financiara in cadrul companiei de audit si consultanta Mazars, a devenit cel de-al doilea partener de nationalitate romana al organizatiei internationale.

Desemnarea sa in structurile de conducere ale gupului Mazars survine la doi ani dupa numirea primului partener roman, Gabriel Sincu.

In urma acestei decizii, Andrian devine al treilea partener in biroul din Bucuresti al Mazars, alaturi de Jean-Pierre Vigroux - Managing Partner si de Gabriel Sincu - Head of Tax & Outsourcing.

El este absolvent al Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si detine calificarea de auditor si auditor intern autorizat (CIA). Este membru al ACCA [Association of Chartered Certified Accountants], Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si Asociatiilor Romane & Internationale ale Auditorilor Interni (AAIR & IIA). Andrian o experienta de mai bine de 14 ani in domeniul auditului financiar si al serviciilor de consultanta comerciala, financiara si contabila, iar pana in anul 1999 si-a desfasurat activitatea la Coopers&Lybrand si PriceWaterhouseCoopers.

Pe piata romaneasca, Mazars este unul din cei mai puternici jucatori de audit si consultanta, ocupand pozitia a sasea in topul companiilor de profil, cu o cifra de afaceri in 2011 de peste 4,2 milioane de euro. Echipa locala include aproximativ 120 de specialisti (auditori, experti contabili, consultanti fiscali si avocati).

Sursa foto: Mazars

Un nou sef pentru LOreal Romania

L’Oreal Romania are un nou country general manager in persoana lui Gilles Antoine, angajat al companiei inca de acum 17 ani.

Antoine ii succeda in functie lui Richard Matalon, care dupa patru ani in care a condus compania si-a incheiat mandatul si a primit noi responsabilitati in cadrul grupului L’Oreal, continuandu-si astfel cariera internationala.

Traseul profesional international al lui Gilles Antoine numara tari precum Mexic (unde a ocupat functia de director de vanzari pentru divizia de produse publice), Brazilia (Commercial Director pentru zona America Latina, divizia de produse publice) si Venezuela.

In Romania compania L’Oreal este prezenta pe piata de peste 14 ani, are peste 130 de angajati si numara un portofoliu de noua branduri distribuite in intreaga tara.