Rangam Bir pleaca de la conducerea Allianz-Tiriac Asigurari

Rangam Bir pleaca de la conducerea Allianz-Tiriac AsigurariConsiliul de Administratie (CA) al Allianz-Tiriac Asigurari, a doua companie dupa subscrieri din piata de profil in 2011, l-a numit pe Remi Vrignaud in functia de CEO al companiei, incepand cu luna august din acest an, decizia fiind trimisa Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) spre aprobare.

Rangam Bir (foto)
, de origina indiana, detine functia de director general al companiei din Romania Allianz-Tiriac Asigurari incepand cu luna mai 2010, moment cand l-a inclocuit la carma asiguratorului pe Cristian Constantinescu, cel care a inceput sa construiasca Allianz-Tiriac in 1994.

Alcatel-Lucent readuce un roman la conducere

Alcatel-Lucent readuce un roman la conducereFlorin Petolea (44 de ani) va prelua de la 1 august functia de director general al Alcatel-Lucent Romania, unul dintre principalii furnizori de echipamente pentru telecomunicatii de pe piata locala, cu afaceri de circa 86,6 milioane de euro in urma cu doi ani.

Practic, prin aceasta numire Alcatel-Lucent readuce la conducerea filialei locale un manager roman dupa plecarea lui Dan Bedros, cel care a condus compania intre 1992 si 2009.

Radu Mustatea se alatura conducerii Carpatica Asig

Radu Mustatea se alatura conducerii Carpatica AsigRadu Mustatea, fostul presedinte al directoratului Astra Asigurari, va intra in perioada urmatoare Consiliului de Administratie (CA) a Carpatica Asig, dupa ce in urma cu numai o luna alti doi fosti directori executivi ai Astra s-au alaturat companiei de asigurari detinute de omul de afaceri Ilie Carabulea.

Radu Mustatea (foto), fostul presedinte al directoratului Astra Asigurari, s-a retras din functia pe care o detinea, incepand cu 1 ianuarie 2012.

Musat isi extinde divizia de consultanta fiscala cu un partener luat de la TPA Horwath

Musat isi extinde divizia de consultanta fiscala cu un partener luat de la TPA HorwathFostul tax director de la TPA Horwath, Bogdan Voinescu, a intrat in echipa de consultanta fiscala a Musat & Asociatii ca partener. Divizia casei de avocatura se mareste astfel la 12, doi parteneri si 10 avocati si consultanti.

Bogdan Voinescu are o experienta de 14 ani in domeniul consultantei fiscale, dintre care 8 ani in cadrul a doua mari companii din BIG 4 – Deloitte si Ernst & Young. Anterior, Voinescu a fost director pe taxe in cadrul firmei de consultanta TPA Horwath.