Leslie Hawke

Leslie HawkeCa sa fii un bun lider e nevoie de instinct si experienta si de o persoana careia ii place sa conduca. Majoritatea liderilor se simt responsabili de a prelua conducerea la un moment dat, ceea ce tine mult de temperament, dar si de simtul critic si autocritic. Ca lider trebuie sa stii sa asculti, sa accepti feedback si sa-ti evaluezi performantele. Sunt calitati esentiale pe care, daca nu le ai, trebuie sa le dobandesti, ceea ce presupune sa-ti doresti sincer sa fii un lider mai bun. Si mai trebuie sa stii te supui, ceea NU face de obicei parte din trasaturile obisnuite ale unui lider. O zicala care-mi place spune ca "orice calitate dusa la extrem devine un defect".

Sub bagheta marelui dirijor, compozitor si trainer in leadership, Maestrul Giorgio Fabbri, lideri de top din business, din mediul social si al artelor, printre care Dan Pascariu, Leslie Hawke, Radu Georgescu si Raed Arafat, vor interpreta in fata auditoriului partitura viziunii lor asupra elementelor definitorii ale unui adevarat lider si vor prezenta factorii cheie in motivarea echipelor care tintesc performante de exceptie in cadrul evenimentul Concert de Leadership

Radu Georgescu

Radu GeorgescuLiderii in general se cresc si se descopera. Un copil care e seful clasei de cand e mic pana cand ajunge la facultate, e foarte posibil sa fie lider si ca adult. Dar, de asemenea, un lider la maturitate poate ajunge acolo si daca nu e seful clasei. Unii isi descopera calitatile de lider in timpul anilor de scoala, de liceu sau de facultate, isi cultiva singuri aceste calitati dar, de multe ori, cresc cu ajutorul celor din jur, cu mai multa experienta. Asa ajung sa fie lideri. In ambele cazuri cred totusi ca rebuie sa existe si un "sambure" de lider in propriul ADN.

Dan Pascariu

Dan PascariuPentru mine leadership-ul este o forma de arta si, asa cum un artist care este talentat n-are cum sa reuseasca daca nu lucreaza, exerseaza sistematic, tot asa, o persoana cu calitati native de leader n-are cum sa le puna in valoare daca nu face eforturi de autodezvoltare continua. Am avut ocazia sa vad mai multi oameni mai putini talentati, care au perseverat si au reusit in viata, decit oameni foarte talentati care, bazindu-se numai pe talent, n-au facut niciun un alt efort si au esuat.

Cristian Ionescu

Cristian IonescuEu cred ca leadership-ul se invata, se cultiva, si se perfectioneaza in timp. Sunt multe elemente care definesc un lider, iar ele se dobandesc, se invata, se practica si apoi devin o a doua natura. Insa este in primul rand nevoie de o constiinta proprie, de un sistem de valori personale solid, si de o dorinta de a avea un impact pozitiv prin ceea ce facem, sa facem diferenta, de a transcede interesul propriei persoana si de a imbratisa o cauza mai presus decat noi.