Pe 18 septembrie, Mindrutescu a renuntat la sefia CFR dupa doar cinci luni

Pe 18 septembrie, Mindrutescu a renuntat la sefia CFR dupa doar cinci luni

Presedintele Consiliului de Administratie al CFR SA, Sorin Mindrutescu, si-a dat demisia, invocand motive personale.

Mindrutescu, fost CEO la Oracle Romania, ocupa functia de sef al CA la CFR din luna aprilie.

Ceilalti membri ai CA al CFR SA sunt George Micu (directorul general al companiei), Florin Kubinschi, Enache Jiru si Sebastian Tcaciuc.

[UPDATE] De asemenea, Dimitris Sophocleous a demisionat in aprilie de la conducerea CFR, ca urmare a respingerii planului de management al companiei. Fost manager la companii precum Romtelecom sau AD Pharma si presedintele Consiliului de Administratie al dezvoltatorului imobiliar Impact, Sophocleous a preluat in luna ianuarie functia de director general al companiei CFR, in urma unui proces de recrutare de manageri profesionisti.

Heinzmann, managerul privat al Tarom, constrans sa plece din companie in noiembrie

Heinzmann, managerul privat al Tarom, constrans sa plece din companie in noiembrie

Christian Heinzmann, managerul privat al Tarom, a semnat in iunie o anexa la contract prin care accepta reducerea mandatului de la patru ani la un an, astfel ca belgianul va parasi compania in luna noiembrie, au declarat surse din Tarom.

Fostul CEO Tarom spune ca este “limitat la conducerea operatiunilor de zi cu zi. Avem opinii diferite, asta este cel mai bun raspuns. Asa cum ati mai citit prin presa, ei spun lucruri cu care eu, pur si simplu, nu sunt de acord. Atat”.

In septembrie, Octavian Badescu a plecat de la Posta Romana

In septembrie, Octavian Badescu a plecat de la Posta Romana

Octavian Badescu (38 de ani), cel care din aprilie a condus Prioripost, divizia de curierat rapid a Postei Romane, a renuntat la functie, el anuntand Consiliul de Administratie al operatorului national postal de aceasta decizie la inceputul acestei luni.

„La inceputul lunii septembrie am notificat Consiliul de Administratie al Postei Romane privind decizia de a renunta la mandatul de Director al Sucursalei Servicii Express (PrioriPost) din cadrul CNPR. Momentan sunt pentru inca cateva zile in perioada contractuala de preaviz si nu consider potrivit sa intru prea mult in detalii”, a afirmat managerul pentru Wall-Street.ro.

Badescu si-a inceput mandatul de manager al diviziei PrioriPost la finalul lui aprilie, la putin timp dupa ce si-a vandut actiunile in cadrul Sameday Courier, un business pe care l-a fondat in 2007 si care intre timp a devenit una dintre cele mai mari companii din curierat de pe piata locala.

In mai, Lucian Isar a fost scos din Consiliul de Administratie Tarom

In mai, Lucian Isar a fost scos din Consiliul de Administratie Tarom

Lucian Isar, fost membru al Consiliului de Administratie al Tarom, a fost scos pe 29 mai din Consiliul de Administratie Tarom, la ordinul ministrului Transporturilor.

Isar a dezvaluit pe blogul sau ca CEO-ul este „rugat“ aproape zilnic, in ultima perioada, sa se imbolnaveasca ori sa se ceara afara pentru orice motiv doreste sa invoce, nu cred ca va parasi compania a carei performanta deja o imbunatateste. Oferetele care i se fac CEO-ului variaza de la a i se oferi o pozitie de consilier la nivel de board pana la a sta pur si simplu acasa doar sa renunte de buna voie la pozitia de CEO.

In aprilie, Mustafa Aysun a demisionat de la CFR

In aprilie, Mustafa Aysun a demisionat de la CFR

Aysun Mustafa si-a dat demisia din functia de presedinte si de membru al Consiliului de Administratie in data de 3 aprilie 2013, respectiv 10 aprilie 2013, din motive personale.

Presedintele Consiliului de Administratie (CA) al CFR Marfa, Mustafa Aysun, a demisionat, la mai putin de doua luni de la preluarea functiei.

Economist si fost bancher, Mustafa Aysun a fost numit sef al Consilului de Administratie al CFR Marfa in luna februarie, cand ministrul Transpoturilor Relu Fenechiu a anuntat noua conducere a companiei.