10 / 11

Antreprenorul anului 2013

Premiul “Antreprenorul anului 2013” acordat noii generatii a fost castigat de Bobby Voicu, co-fondatorul Mavenhut, companie de jocuri online. Pe lista nominalizarilor au mai fost George Lemnaru, actionar majoritat la Green Horse Games si Cristian Logofatu, proprietarul Bittnet Systems.


Elvis Apostol, cofondator Mavenhut, a fost cel care a primit premiul spunand ca planurile pentru perioada urmatoare vizeaza extinderea pe mai multe platforme. Compania se numara deja printre primii 100 de dezvoltatori de jocuri pe Facebook.


"A fost un efort de echipa, fiecare dintre noi a participat la rezultatul final. Planurile noastre vizeaza extinderea pe mai multe platforme. Vrem sa transformam jocurile clasice, destinate unui singur jucator, in jocuri care pot fi savurate de mai multi jucatori", a declarat Apostol.


Premiul “Antreprenorul anului 2013” acordat generatiei experimentate a fost castigat de Radu Georgescu, fondatorul al companiei Gecad Net, urma concurentei cu Mircea Tudor, directorul MB Telecom si Liviu Dragan, actionar la Total Soft.



"Toata lumea m-a intrebat anul acesta de ce imi vand afacerile. Mi se pare atat de misto sa creezi ceva incat nu ma pot abtine. E minunat ca acel ceva la care te-ai gandit tu intr-o noapte si ai creionat pe o hartie se transforma in ceva pentru care altcineva este dispus sa dea banii. Imi pare bine si ca tinerii sunt adusi in prim plan, inseamna ca oamenii poate s-au saturat sa ii vada peste tot pe veterani", a afirmat Radu Georgescu.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri