1 / 7

FAN Courier

Neculai Mihai, director general FAN Courier


In 2013 am luat in calcul doua scenarii de business: cel optimist, care care va aduce FAN Courier o crestere de 10%, in cazul in care piata revine pe crestere si un scenariu prudent, in care previziunile noastre merg pe o crestere de maxim 5% determinata de instabilitatea pietei de marfuri si servicii. Se pare ca suntem in primul scenariu, cel optimist pentru ca estimam o crestere de 14%.


Principalul motor de crestere a fost online-ul, domeniul care a avut o tendinta de crestere general valabila anul acesta si credem ca va continua si in 2014. In functie de evolutia pietei – curs valutar, evolutia pretului la carburanti etc, preconizam o crestere moderata de 10% a cifrei de afaceri.


Principalele piedici din piata de curierat ar putea fi anul viitor lipsa predictibilitatii fiscale si juridice, introducerea de noi taxe si lipsa infrastructurii. Sintagma care va caracteriza economia romaneasca in 2014 este in opinia lui Mihai, "instabilitate economica".


FAN Courier se asteapta ca anul viitor sa isi revina consumul, investitiile straine, finantarea si programele guvernamentale.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri