1 / 12

Septembrie 2012 - Fabryo fuzioneaza cu Atlas Corporation

Producatorul de vopsele Fabryo, detinut de catre fondul suedez de investitii Oresa Ventures, si-a unit operatiunile cu Atlas Paints in septembrie 2012, divizia de materiale pentru constructii a companiei Atlas Corporation, controlata de omul de afaceri grec John Sitinas. Fabryo Corporation este unul dintre producatorii importanti de vopsele si tencuieli decorative din Romania. Compania detine o platforma de productie de vopsele in Popesti- Leordeni, Judetul Ilfov, si are aproximativ 270 de angajati.


Divizia de materiale de constructii a Atlas Corporation, care va deveni o noua companie in urma procesului de divizare - Atlas Paints - activeaza pe patru segmente ale pietei materialelor de constructii, respectiv vopsele si tencuieli decorative, adezivi si mortare pentru constructii, produse de termoizolare si produse de hidroizolare. Divizia de materiale de constructii opereaza pe platforma de productie din Tunari, Judetul Ilfov, si are aproximativ 170 de angajati.

Esti interesat(a) de piata de fuziuni si achizitii? Vrei sa afli povestile celor care au incheiat tranzactii? Participa la Conferinta M&A Oulook de joi, 12 iunie. Inscrie-te aici.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri