4 / 6

Antreprenori cu exituri de mil. : ce trebuie sa stii pentru a semna o tranzactie de succes

Un exit de succes: "Daca aveti de gand sa intrati intr-un proces de vanzare luati-va 2 ani inainte – un an de pregatire si un an de consolidare a cifrelor. Trebuie sa te gandesti daca business-ul este vandabil ca investitor. Sfatul cel mai bun este sa va luati un partener care sa aiba experienta in business cu mult timp inainte de vanzarea afacerii", spune Sergiu Negut, cel care a care a ocupat functia de director executiv si membru in boardul retelei de servicii medicale private Regina Maria (CMU), in prezent business angel si decan al Maastricht School of Management.


Noi investitii: Investesc in food, in servicii IT, e-commerce, marketing, sanatate. Zona cea mai interesanta este reprezentata de servicii, intrucat aici nu suntem suprapopulati si poti avea o crestere superioara pietei. Exista posibilitatea sa poti face o figura buna cu o investitie relativ mica in servicii.


2015, sub lupa: Ma astept sa aiba loc o incalzire a M&A in zona de fonduri de tip Venture Capital pentru anul viitor in Romania. Si mai am o speranta: exercitiul bugetar 2014-2020 sa faciliteze aparitia mai multor fonduri de tip Venture Capital.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri