1 / 4

Haris Zachariades, CEO SoftOne Romania: Natiunile nu se sinucid. Grecia va continua sa faca parte din Zona Euro si din UE

“Privind inapoi in istorie, natiunile nu se sinucid”, crede CEO-ul SoftOne Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii software la nivel local.


“Credem ca Grecia va continua sa faca parte din Zona Euro si din Uniunea Europeana, in ciuda actiunilor mai putin fericite ale guvernului elen. In opinia mea, cred ca ar trebui, intr-o prima faza, sa se revina la masa negocierilor. (…) Nu exista implicatii negative pentru piata locala. Dimpotriva, asa cum a actionat si SoftOne, estimam ca tot mai multe companii grecesti isi vor intensifica investitiile in Romania”, este de parere Haris Zachariades, CEO SoftOne Romania.


Potrivit acestuia, SoftOne Romania a reusit deja sa inregistreze un cash flow pozitiv. “Pana in prezent, s-a cheltuit doar 40% din investitia noastra de capital initiala in Romania. Restul de 60% se afla in conturile bancare din Romania. Luand de ceva timp in calcul criza din Grecia si directia politica a guvernului grec, management-ul SoftOne a reorientat si continua sa indrepte investitiile companiei in afara Greciei. SoftOne Romania este o parte integranta a strategiei noastre de dezvoltare la nivel international. In linie cu aceasta strategie, SoftOne Romania actioneaza ca hub pentru extinderea in celelalte tari din Europa de Sud-Est”, a mai aratat acesta.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri