4 / 6

Un an de extindere teritoriala pentru Elvila

Producatorul roman de mobila Elvila si-a continuat anul acesta extinderea afacerilor in tara, printr-o investitie de 4,5 milioane de euro intr-un nou magazin in Ploiesti. Strategia pe termen lung al producatorului vizeaza expansiunea lantului de magazine peste tot in Romania, nu numai in capitalele de judet, ci si in alte localitati, ca urmare a cresterii potentialului pietei de profil. De asemenea, planul companiei este de a inaugura o retea de magazine specializate pe diferite categorii de piese de mobilier.

Anul viitor, producatorul roman va investi aproximativ 12 milioane de euro in constructia a doua noi magazine in Cluj-Napoca si in Timisoara. “Vreau sa acopar toata Romania cu magazinele Elvila, nu numai capitalele de judet, ci si orasele mai mici, pentru ca peste tot se vinde mobila”, a declarat anterior Viorel Catarama, presedintele companiei.

In primul trimestru al anului, vanzarile companiei au avansat cu 25% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul dezvoltarii retelei de magazine. Catarama intentioneaza ca pana in 2010 sa listeze compania la Bursa de Valori Bucuresti, insa nu mai dupa ce profitul operational pe grup va ajunge sa se stabilizeze la minimum 8%, fata de cele 4 procente inregistrate in primele trei luni ale anului.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri