1 / 6

Directorul Dell Romania va fi sef peste pietele emergente

Cel mai recent exemplu este reprezentat de compania americana Dell, producator de PC-uri, care l-a numit pe directorul general al reprezentantei din Romania si Bulgaria, Dragos Mateescu, in functia de manager pentru pietele emergente din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Locul sau la conducerea filialei din Romania va fi luat de Mihai Guran, in prezent business development manager pentru Dell Romania.

“Incepand cu luna februarie am preluat alte atributiuni in cadrul companiei Dell si anume aceea de Regional Business Development Manager pentru regiunea KEM (Key Emerging Markets) din Dell EM-EMEA. Country manager pentru Romania si Bulgaria va fi Mihai Guran care este de doi ani in echipa Dell si a avut atributiuni de LCA/SMB Manager ”, ne-a declarat Mateescu.

Dell este al doilea producator de PC-uri din lume. In 2007 compania a inregistrat o cota de piata de 14,3% si a vandut 38,7 milioane de unitati, cu 1,7% mai mult decat in 2006. In trimestrul al patrulea al lui 2007, Dell a vandut 10,9 milioane de unitati de PC-uri, detinand o cota de piata 14,5%.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri