14 / 26

Advent a cumparat Bengoss, pentru 18,9 mil. euro

düfa Deutek a semnat achizitia intregului pachet de actiuni al companiei Bengoss Comimpex, ce comercializeaza mortare uscate sub marca Bauleiter, ca urmare a unei tranzactii in valoare de 18,9 milioane euro.

Emma Popa Radu, director al Advent International Romania, a afirmat ca fondul investeste in companii care sunt sau care vor sa devina lideri de piata.

"Suntem siguri ca si aceasta investitie va fi una de succes, un proiect promitator in care vom investi atat cunostintele adunate in domeniul pietei materialelor de constructii (prin investii precum Ceramica Iasi, düfa DEUTEK, Bolix Polonia - producator de top european), cat si competentele de management pe care le-am dezvoltat pe piata romaneasca", a afirmat Emma Popa Radu (foto), director al Advent International Romania.

Pentru aceasta tranzactie, echipa Advent a fost consiliata de Ernst & Young (financiar si taxe), CMS Cameron McKenna (juridic), Tax House (structurare fiscala), Dataroom Projects (due diligence si negocieri) si WS Atkins (mediu). Salcianu Attorneys at Law a oferit consultanta juridica vanzatorului.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri