16 / 26

Tranzactie de 12,2 mil. euro in real-estate

Spaniolii de la REALIA au investit 12,2 mil. euro pentru a intra in Romania. Compania REALIA a cumparat compania romana Parnu Real Estate SRL proprietara unui teren in sectorul 5 din Bucuresti, contra sumei de 12,2 milioane euro.

Constructia imobilelor este asteptata sa inceapa intre al patrulea trimestru din 2008 si inceputul anului 2009, dupa ce toate actele necesare proiectului au fost aprobate.

Proiectul confirma interesele companiei REALIA in Romania, una dintre tarile cu cel mai mare potential imobiliar din Europa de Est, fiind parte a planului de internationalizare al companiei.

REALIA a investit deja 1,100 miliarde euro in Franta, in principal in achizitionarea firmei SIIC de Paris, si in largirea portofoliului de cladiri din centrul Parisului.

Compania spaniola are de asemenea investitii in Portugalia, Polonia si Romania.

REALIA este una dintre companiile de top din sectorul imobiliar spaniol, fiind listata la bursa din iunie 2007. Compania, condusa de Ignacio Bayón, se ocupa in principal cu afaceri imobiliare, vanzarea de terenuri pentru centre de birouri, constructii rezidentiale si administrarea terenurilor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri