17 / 26

UPS a cumparat Trans Courier Service

UPS, unul dintre cei mai mari operatori de curierat la nivel international, a aprobat, in primul trimestru al acestui an, preluarea integrala a furnizorului sau de servicii, autorizat in Romania, Trans Courier Service (TCS) SRL.

Termenii financiari nu au fost insa dezvaluiti.

Potrivit companiei, decizia de achizitie este urmarea logica a colaborarii inceputa inca din 1990, cand UPS si-a oferit pentru prima data serviciile clientilor din Romania prin intermediul Romtrans SA, compania-mama a TCS. UPS estimeaza ca va finaliza tranzactia in al doilea trimestru al anului 2008, in functie de parcurgerea etapelor contractuale ce trebuie urmate.

Ca rezultat al achizitiei, UPS va putea sa-si consolideze oferta de servicii premium pentru clientii din Romania si sa imbunatateasca calitatea serviciilor, care se prezinta deja la un standard foarte inalt, intr-o tara care inregistreaza unul dintre cele mai rapide ritmuri de crestere economica din UE, in acelasi timp continuand sa asigure clientilor siguranta privind distributia de prima clasa si accesul la pietele globale.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri