23 / 26

AllianceľRoyal Computers a achizitionat Caro Group

Grupul Alliance–Royal Computers a achizitionat Caro Group, importator si distribuitor de componente si echipamente IT, devenind unul dintre primii 10 jucatori ai pietei de IT din Romania, a informat grupul.
“Valoarea tranzactiei este de aproape un milion de euro, in conditiile in care in ultimii ani, grupul Caro a inregistrat o crestere medie anuala de 30%”, a declarat CEO Caro Group, Liviu Brezae.

Contractul de achizitie a fost semnat la inceputul lunii iunie de reprezentantii managementului celor doua grupuri de IT. Caro Group este una dintre firmele cu traditie in ceea ce priveste importul si distributia de componente IT, fiind fondata in 1992. Caro a lansat si o marca proprie (“C-one”) de sisteme desktop si servere construite pe baza tehnologiilor furnizate de Gigabyte si Supermicro. Grupul include servicii de import si vanzare in cele patru magazine proprii si printr-o vasta retea de distributie la nivel national.

“Alaturi de echipa Caro, vom deveni unul dintre cei mai buni furnizori de produse si servicii IT&C de inalta calitate, pentru ca avem un portofoliu de produse impresionat la preturi exceptionale, o experienta greu de egalat pe piata romaneasca si cea mai buna echipa de specialisti”, a declarat CEO Royal Computers, Catalin Onea.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri