8 / 9

Mega Image, doua lansari in S1

Lantul de supermarketuri Mega Image, parte a Delhaize Groupa inaugurat doua noi magazine in primul semestru din 2008, ajungand astfel la o retea de 24 de unitati.In prezent reteaua Mega Image detine 21 de magazine in Capitala, 2 in Constanta si unul Ploiesti.

Fondata in 1995, Mega Image este unul din cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania avand o retea ce cuprinde in prezent 23 magazine in Bucuresti, Constanta si Ploiesti. Mega Image este parte a Delhaize Group, prezent in sapte tari, pe trei continente, cu un numar de peste 2.500 magazine. Grupul a avut venituri de 19 miliarde euro la finalul anului 2007.

Grupul belgian de supermarketuri Delhaize a anuntat la sfarsitul luni martie ca a semnat un acord privind achizitia companiei La Fourmi, detinatoare a 14 supermarketuri in Bucuresti, contra sumei de 18,6 milioane euro. Grupul a declarat ca veniturile obtinute in 2007 de cele 14 supermarketuri achizitionate se ridica la aproximativ 30 milioane euro.

Reprezentantii companiei au mai spus ca vor investi circa 3,5 milioane euro in reorganizarea celor 14 unitati La Fourmi, intentionand sa finalizeze rebranding-ul magazinelor pana la sfarsitul lui 2008

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri