4 / 7

Hornbach, un magazin pe an

Dupa ce anul trecut a deschis primul magazin de pe piata romaneasca, retailerul german Hornbach a inaugurat pe 15 iulie ce-a de-a doua unitate din Romania in urma unei investitii care s-a ridicat la valoarea de 38,2 milioane euro.

Noul magazin al retailerului este situat in cartierul bucurestean Militari si se intinde pe o suprafata de 23.000 m.p unde vor fi comercializate circa 60.000 de articole pentru constructii, renovari si amenajarea gradinilor. Noua unitate Hornbach are in prezent 140 de angajati si dispune de 566 locuri de parcare dintre care 25 se afla in zona “drive in”.

Pentru cel de-al treile magazin din Romania, care va fi situat in Brasov, retailerul german a inceput lucrarile de constructie inca din luna mai a acestui an, iar inaugurarea este asteptata in primele luni din 2009.

Pana in anul 2015, Hornbach intentioneaza sa deschida in Romania 10 magazine de materiale de constructii si gradinarit dintre care cel putin 3 vor fi in Bucuresti. In acest scop compania a planificat investitii de circa 250 milioane de euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri