6 / 8

Romania ľ Bulgaria; Bulgaria- Romania (II)

In luna martie a anului trecut, Unilever isi informa angajatii despre decizia de a reloca productia brandului Kaliakra din Bulgaria in Romania.

Acea decizie era parte a planului companiei de a isi concentra operatiunile de productie in locatii strategice, capabile sa sustina cresterea pe termen lung.

Ca si consecinta a acelei decizii, operatiunile de productie ale fabricii din Dobrich, Bulgaria, incetau imediat. Toata productia fabricii din Dobrich se va transfera pe platforma industriala de la Ploiesti, unde sunt produse brandurile Knorr, Rama si Delma ale companiei Unilever.

"Nu a fost o decizie usor de luat. Suntem constienti de implicatiile sociale asupra angajatilor nostri din Dobrich, de aceea as dori sa le promit fiecaruia dintre ei ca ne vom comporta responsabil si ii vom trata cu respectul si demnitatea pentru care compania Unilever este cunoscuta", a declara atunci Marc Engel, vicepresedintele pentru operatiuni logistice al Unilever Europa.

Decizia de a opri operatiunile de productie de la Dobrich a afectat un total de 70 de angajati directi ai companiei Unilever si 30 de persoane aflate sub contract de colaborare.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri