1 / 6

MedLife ramane liderul pietei, cu 10,1 mil. euro

Operatorul de servicii medicale private MedLife a inregistrat in primele 6 luni ale acestui an o cifra de afaceri de 10,1 mil. euro (14,3 mil. dolari), aproape dubla fata de valoarea de 5,4 mil. euro (7,6 mil. dolari) atinsa in prima jumatate a lui 2007. “Pentru intreg anul 2008 estimam o cifra de afaceri de 21 mil. euro, ceea ce ar insemana o crestere de 70% fata de anul precedent”, a declarat, pentru Wall Street, Cristian Ciobanu, director MedLife.

In primul semestru al lui 2008, MedLife a realizat investitii in valoare de aproximativ 2,1 mil. euro (3 mil. dolari), care au fost directionate spre deschiderea laboratorului si centrului medical MedLab din Cluj-Napoca, finalizarea fazelor de proiectare si autorizare ale spitalelor teritoriale din Iasi si Brasov, finalizarea etapei de constructie a Hyperclinicii MedLife din Timisoara, precum si dotarea cu aparatura medicala a Hyperclinicilor MedLife Unirii si Grivita.

Pentru cea de-a doua jumatate a anului, MedLife are in plan deschiderea celei de-a treia clinici din Bucuresti in urma unei investitii evaluate la 1-1,5 mil. euro. “Cel mai probabil noua clinica va fi amplasata in Sectorul 2, acolo unde s-au deschis foarte multe cladiri de birouri, deci exista un potential mare de clienti coporativi, insa asteptam clienti si pe partea de retail”, considera reprezentantul MedLife. Abonamentele oferite clientilor corporativi reprezinta 30% din cifra de afaceri a MedLife. De asemenea, un loc important in veniturile obtinute il ocupa analizele medicale realizate in laboratoarele MedLab.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri