1 / 9

Metro a mizat anul acesta doar pe extinderea real - Hypermarket

Dupa o perioada de 3 ani in care s-a concentrat doar pe consolidarea si dezvoltarea magazinelor deja existente, grupul german Metro a decis sa continue expansiune retelei incepand cu 2008. Aceasta extindere va incepe insa in ultimul trimestru al anului, cand va avea loc deschiderea celui de-al 24-lea magazin cash & carry din retea, la Deva, investitie ce se va ridica la valoare de 15-20 de milioane de euro.

“Acum am considerat ca este momentul continuarii expansiunii si in alte orase ale tarii, prin deschiderea, pana la finalul anului 2008, a magazinului Metro Cash&Carry din Deva. Potentialul spectaculos de dezvoltare economica si comerciala al zonei incluse in planul conurbatiei Deva – Hunedoara – Simeria a fost un argument decisiv pentru alegerea noii locatii”, declara Francois Oliver (foto), director general al Metro Cash & Carry Romania.

Divizia real - Hypermarket, parte a grupului Metro, si-a continuat extinderea retelei pe piata autohtona, prin deschiderea in primele 9 luni a doua noi magazine in Bucuresti si Bacau.

Noul magazin Real din Capitala este situat in cartierul Berceni si are o suprafata totala construita de aproape 14.000 de metri patrati, din care spatiul comercial ocupa peste 7.320 mp. Magazinul va avea program nonstop si va asigura 600 locuri de parcare.

Real a inaugurat recent in Bacau cel de-al 16-lea magazin din reteaua dezvoltata in Romania, in urma unei investitii de 18 milioane de euro. Noul magazin dispune de o suprafata totala construita de 11.700 mp, din care suprafata de vanzare se ridica la peste 6.100 mp si va beneficia de o parcare de 1.250 de locuri.

Cititi si Lanturile marilor magazine avanseaza lent catre orasele mai mici

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri