6 / 9

Auchan asteapta ultimele 3 luni din 2008

Desi si-a propus sa deschida doua noi hypermarketuri anul acesta, retailerul francez se pare ca asteapta perioada Sarbatorilor de iarna pentru a inaugura cele doua noi magazine. Unul dintre hipermarketuri va fi localizat in centrul comercial Militari Shopping din Bucuresti, si va fi deschis in luna noiembrie, iar cel de-al doilea in Suceava.

Hypermarchet-ul Auchan din Militari va avea o suprafata de vanzare de 12.500 metri patrati, 65 de case de marcat si va comercializa o gama de 50.000 de produse. Magazinul va dispune si de o parcare de 2.300 de locuri.

Auchan a deschis primul sau magazin in Romania, in noiembrie 2006, in cartierul bucurestean Titan, dupa o investitie de 40 milioane euro.

In prezent, Auchan Romania opereaza cinci magazine cu o suprafata comerciala de 46.500 metri patrati, investitiile totale realizate de companie de la intrarea pe piata locala ridicandu-se la circa 300 milioane euro.
Pe langa cele doua magazine care urmeaza sa fie deschise anul acesta, Auchan isi propune ca in 2009 sa inauguraze inca 8 noi unitati in Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri