18 / 24

Locul 15: Luxoft - ITC Networks

Compania rusa Luxoft a cumparat 95% din actiunile companiei ITC Networks, din Bucuresti, controlata de directorul general, Doru Mardare, valoarea tranzactiei nefiind anuntata.

ompania ITC Networks, fondata in anul 2000 cu o investitie initiala de 200.000 de dolari, este specializata in outsourcing pentru industria telecomunicatiilor.

In urma acestei tranzactii, veniturile grupului Luxoft urmeaza sa se ridice la 150 milioane dolari pe an.

“Am avut prima intalnire cu rusii de la Luxoft la finele anului trecut, iar in februarie am intrat in procesul de due-dilligence. De-a lungul timpului, am avut oferte si din partea unor fonduri de investitii”, a declarat, pentru Wall-Street, Doru Mardare, directorul general si actionarul principal al companiei, care va ramane in urmatorii trei ani la conducerea companiei.

Preluarea ITC Networks are ca scop extinderea potentialului de afaceri al Luxoft in Uniunea Europeana si reprezinta o noua etapa in programul de dezvoltare a companiei din Rusia, dupa deschiderea unei filiale in Vietnam, in luna aprilie.

ITC Networks va inregistra in acest an o cifra de afaceri de aproximativ 28 milioane de dolari, numarul angajatilor ajungand in acest moment la 630.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri