1 / 5

Interdictie de zbor pentru angajatii P&G

Activitatile de import a materiei prime, respectiv export de produse, ale Procter&Gamble Romania nu au fost perturbate de restrictiile impuse transportului aerian, intrucat compania a apelat in mare parte la transportul rutier si feroviar. P&G detine o fabrica la Timisoara, specializata in productia de detergenti. Unitatea din Timisoara exporta aproximativ 60% din productie, estimata la 100.000 tone pe an.

In schimb, blocajul din industria aeriana cauzat de eruptia vulcanica din Islanda a impus o interdictie de zbor pentru angajatii Procter&Gamble, spune Ramona Brad, external relations group leader P&G Romania.

“Sunt afectate doar legaturile zilnice intre managementul P&G in Europa. Ca atare, am beneficiat clar de pe urma sistemului de conferinte modern, pe care l-am introdus pe plan local in urma cu 2 ani. Acum este folosit intensiv, mai ales ca top managementul P&G are interdictie de zbor pana la rezolvarea problemelor in transportul aerian. Si asta pentru ca multi reprezentanti ai companiei au fost prinsi in diferite colturi ale lumii si nu au mai putut ajunge acasa, acum facandu-se eforturi pentru a-i aduce la destinatie”, spune Ramona Brad (foto).

De asemenea, compania a amanat cu o saptamana prima etapa de test in cadrul fabricii de sampoane si produse de ingrijire a parului de la Urlati, care va incepe productia in luna iunie. Aceasta decizie a fost determinata de faptul ca mai multi oficiali P&G din Europa nu au mai putut ajunge in Romania.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri