2 / 4

Planurile lui Aldea

Florian Aldea, succesorul lui Rohan, a urmat un traseu profesional similar celui pe care l-a avut actualul director general al Carpatcement Holding.

Asemenea lui Rohan, Aldea a acumulat peste 20 de experienta in ciment inainte de a fi numit director general.

De asemenea, ambii au o formare inginereasca.

“Lucrez de 24 de ani in ciment si imi dau seama ca oamenii care intra in domeniu, cu greu scapa de acest microb”, afirma Aldea.

Obiectivele sale ca manager sunt pastrarea intacta a echipei si crearea unei stabilitati la nivelul afacerilor companiei.

“Doresc sa pastrez, sa consolidez si sa cresc imaginea companiei. Stilul meu de management este unul bazat pe pasi marunti”, precizeaza Aldea.

Un alt punct important in strategia managerial a celui care va prelua conducerea Carpatcement Holding de la inceputul anului viitor va fi dezvoltarea segmenentelor de agregate si betoane prin care este prezent grupul german pe piata locala, pe langa cel de ciment.

Ne propunem sa dezvoltam si celelalte companii prin care este prezent grupul in Romania, pentru a fi mai aproape de clienti si a le oferi produse complete”, explica Aldea.

In prezent, agregatele si betoanele reprezinta circa 10% din afacerile totale ale grupului in Romania.

Grupul HeidelbergCement a intrat pe piata locala in 1998, prin achizitionarea fabricilor de ciment de la Fieni, Deva si Bicaz, si activeaza prin companiile Carpatcement Holding, Carpat Agregate si Carpat Beton.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri