Cum te poti angaja la Google. Topul celor mai mari salarii la gigantul motor de cautare

Cum te poti angaja la Google. Topul celor mai mari salarii la gigantul motor de cautare"Cate mingi de golf au loc intr-un autobuz ce transporta scolari? Cat ar trebui sa ceri pentru a spala toate ferestrele din Seatle? De cate ori se suprapun acele unui ceas, pe timpul unei zile?". Sunt doar cateva exemple de intrebari ciudate la care sunt pusi sa raspunda cei care vor sa se angajeze la Google, scrie Gandul.info.

Un Lead Software Engineer Contractor areu un salariu intre 221.000 si 239.000 dolari pe an in timp ce un Product Management Director, 203.000-218.000 dolari pe an.

Capital Top 300: Cei mai bogati politicieni din Romania

Capital Top 300: Cei mai bogati politicieni din RomaniaDinu Patriciu ocupa si in acest an primul loc in topul politicienilor instariti, potrivit calculelor Top 300 cei mai bogati romani, realizat de revista Capital.

Sarac si cinstit. Doua cuvinte care, in Romania, alaturate ideii de politician, au darul de a sfida orice logica. Cine a mai vazut sau auzit asa ceva? Un roman care sa fi ajuns la ciolan si care sa nu se fi infruptat un pic, macar asa, de pofta, din el. Cu toate astea, se poate. Unii oameni de afaceri au trecut de partea cealalta a baricadei, dupa ce fusesera deja consacrati in business, crezand ca know-how-ul lor poate fi benefic tarii, scrie Evz.ro.

Cum platiti cursurile de educatie ale bancherilor

Cum platiti cursurile de educatie ale bancherilorCum platiti cursurile de educatie ale bancherilor, este titlul primului articol din ZF.ro.

Noul regulament de creditare pentru persoanele fizice pe care BNR il va introduce pe piata si prin care se inaspresc conditiile pentru a lua imprumuturi este mai mult un instrument de educare a bancherilor, ca sa nu repete greselile trecutului.

Asa spune seful supravegherii sistemului bancar din Banca Nationala, Nicolae Cinteza, cel care de 12 ani stie toate maruntaiele tuturor bancilor. Ca0d toata lumea vrea sa faca educatie poporului cum si cat sa se imprumute pentru ca un credit sa nu devina o povara, cineva vrea sa-i educe pe bancheri cum sa dea credite pentru ca intai de toate acei bani au fost dati de cineva din banci.

In sudul tarii sunt cei mai iscusiti agricultori

In sudul tarii sunt cei mai iscusiti agricultoriIn sudul tarii sunt cei mai iscusiti agricultori, scrie Adevarul.ro.

Fermierii din Muntenia au realizat in 2010 cea mai valoroasa productie agricola.
Valoarea totala a productiei agricole din regiunea Sud-Muntenia a fost, anul trecut, de 11,5 miliarde de lei si este cea mai mare din cele opt regiuni de dezvoltare a tarii, arata datele centralizate de Institutul National de Statistica (INS). In clasament urmeaza Moldova, cu 10,8 miliarde de lei, si regiunea Sud-Est, cu 10,2 miliarde de lei, iar zona Bucuresti-Ilfov este cea in care s-a consemnat cea mai mica productie agricola, in valoare de 713 milioane de lei.