Luni - Consiliul Bursei de Valori isi prezinta prioritatile strategice

Luni - Consiliul Bursei de Valori isi prezinta prioritatile strategiceBursa de Valori Bucuresti prganizeaza luni, 13 februarie, o conferinta de presa in care vor fi prezentate prioritatile strategice pe termen lung ale Bursei, precum si masurile de sustinere a programului de oferte publice pe 2012.

Intalnirea va fi gazduita de catre reprezentantii Consiliului Bursei si ai executivului BVB.


Marti - lansare BMW

Marti - lansare BMWCea de-a sasea generatie a sedanului BMW Seria 3 va fi lansata in Romania, avand un pret de pornire de 36.580 euro cu TVA pentru versiunea 320d 184 CP.

Noul Seria 3 are 4,62 metri lungime, 1,81 metri latime si 1,42 metri inaltime.

BMW Group a investit o jumatate de miliard de euro in constructia noului BMW Seria 3 care a intrat in productie la uzina din München.

Marti - Rezultate BRD

Marti - Rezultate BRDBRD, a doua cea mai mare banca din Romania in functie de active, organizeaza o conferinta de presa dedicata rezultatelor obtinute de institutia de credit in anul 2011.






Miercuri: Barcelona - Lupta impotriva Bolii Crohn

Miercuri: Barcelona - Lupta impotriva Bolii CrohnPe data de 15 februarie, la Barcelona, are loc evenimentul „Join the fight against IBD" - Alatura-te luptei impotriva bolilor inflamatorii intestinale. Evenimentul, dedicat in totalitate media, este atasat conferintei europene a organizatiei pacientilor care sufera de boala Crohn.

La eveniment va fi prezent si un reporter Wall-Street.ro.


Miercuri - OTP Bank lanseaza o noua oferta pentru creditul de consum

Miercuri - OTP Bank lanseaza o noua oferta pentru creditul de consumOTP Bank Romania lanseaza o noua oferta pentru creditul de nevoi personale.

La conferinta vor participa Gábor Ljubicic Director General-Adjunct Retail, Oana Postelnicu Director Vanzari Retail si Simona Lianu Director Managementul Produselor Persoane Fizice.

Miercuri - KIWI Finance

Miercuri - KIWI FinanceKIWI Finance, liderul pietei de brokeraj bancar din Romania, organizeaza o conferinta de presa cu tema “KIWI Finance - rezultate financiare pe 2011”.

In acest context, vor fi prezentate rezultatele inregistrate de companie in anul 2011 in comparatie cu rezultatele obtinute in 2010.

In cadrul conferintei, reprezentantii KIWI Finance au pregatit o radiografie a pietei creditelor, cu evidentierea particularitatilor conjuncturale ale cererii si ofertei de credite in intervalul de timp analizat si in prezent.

Joi - Reforma in Sanatate

Joi - Reforma in SanatateCompania Alico Asigurari Romania, parte a MetLife, Inc., organizeaza joi, 16 februarie, in parteneriat cu o publicatie economica un eveniment dedicat reformei in sanatate.

Evenimentul va avea ca teme de dezbatere:

•Care sunt problemele sistemului sanitar si care sunt solutiile;
•Cum functioneaza sistemele de sanatate in alte tari;
•De ce nu primesc romanii ingrijirile de care au nevoie la o contributie medie de 23 euro/luna;
•Cum poate contribui alternativa privata a serviciilor medicale si asigurarilor de sanatate;
•Cum pot fi stimulate investitiile in sanatate;
•Care sunt avantajele si dezavantajele ca firmele private sa administreze toti banii din sanatate.

Joi - Garanti Bank isi prezinta rezultatele

Joi - Garanti Bank isi prezinta rezultateleGaranti Romania organizeaza o conferinta de presa in care managementul organizatiei va prezenta rezultatele pentru anul 2011 si estimarile pentru 2012.

Joi - Opportunities for Companies from the Region. The Polish Privatization Experience

Joi - Opportunities for Companies from the Region. The Polish Privatization ExperienceAmbasada Poloniei si Deloitte organizeaza joi un seminar in care se va discuta despre procesul de privatizare prin intermediul Bursei al companiilor de stat.

La eveniment vor participa, printre al Paweł Tamborski, subsecretar de stat in cadrul Ministerului Trezoreriei din Polonia, Ludwik Sobolewski (foto), CEO-ul Bursei din Varsovia si Lucian Anghel, presedintele Bursei de Valori Bucuresti.