Nou vs. vechi: ce apartamente s-au devalorizat cel mai mult

Nou vs. vechi: ce apartamente s-au devalorizat cel mai multIn luna februarie apartamentele noi si vechi din intreaga tara s-au apreciat cu 0,5%, de la 968 la 973 euro pe m.p.

In patru din cele cinci mari orase analizate de Imobiliare.ro preturile apartamentelor vechi s-au situat pe un trend ascendent; in contrast, scaderi notabile au fost consemnate de unitatile locative noi din trei centre urbane.

La 29 de ani face sute de mii de euro din agricultura

La 29 de ani face sute de mii de euro din agriculturaCorneliu Stinga (foto) a mostenit o afacere in domeniul agriculturii la varsta de 20 de ani. Nu se incadreaza astfel in tiparul clasic de antreprenor care porneste de la zero.

A reusit insa in decurs de noua ani sa dezvolte un business cu o cifra de afaceri de cateva sute de mii de euro si, pe langa agricultura, priveste si spre energia regenerabila.

Ce cumperi cu 1 mil. $ pe cele mai scumpe piete rezidentiale din lume

Ce cumperi cu 1 mil. $ pe cele mai scumpe piete rezidentiale din lumePreturile locuintelor de lux au crescut si cu aproape 40% in ultimul an pe unele dintre cele mai atractive piete pentru investitori.

Cel mai recent raport al companiei de consultanta imobiliara Knight Frank arata evolutiile preturilor proprietatilor exclusiviste, dar si cati mp poti sa cumperi cu 1 mil. $ pe cele mai scumpe piete rezidentiale din lume. Studiul prezinta preturile medii ale locuintelor de lux.

Judetele unde inspectorii de la protectia muncii au dat amenzi de milioane

Judetele unde inspectorii de la protectia muncii au dat amenzi de milioaneFirmele care au ignorat normele de protectie a muncii si in cadrul carora au avut loc accidente, soldate chiar cu decese, au fost sanctionate serios de catre inspectorii de la Protectia Muncii, care au acordat pe parcursul anului trecut amenzi in valoare de peste 31 milioane lei. Afla care sunt judetele care au primit cele mai mari amenzi, potrivit datelor Ministerului Muncii.

Unde iti faci concediul? Destinatii de vara cu preturi pana la 500 de euro

Unde iti faci concediul? Destinatii de vara cu preturi pana la 500 de euroVara nu este departe, iar pentru cei care inca nu si-au achizitionat un sejur pentru aceasta perioada, Wall-Street.ro prezinta sase destinatii de vacanta cu preturi care nu depasesc cateva sute de euro. Ofertele sunt disponibile zilele acestea la Targul de Turism al Romaniei.

Limbile straine, un MUST la angajare. Vezi ce job-uri poti sa obtii

Limbile straine, un MUST la angajare. Vezi ce job-uri poti sa obtiiDe multi ani deja cunoasterea unor limbi straine a devenit un criteriu eliminatoriu pentru multe pozitii deschise. Daca insa, pe langa limbile de circulatie internationala, candidatii vorbesc si o limba mai putin populara au toate sansele sa obtina un job, tocmai datorita acestor competente. Iata ce locuri de munca sunt disponibile in prezent pe site-urile de recrutare.

Dubai, Londra sau Tokyo: Privelisti spectaculoase de pe cele mai inalte cladiri

Dubai, Londra sau Tokyo: Privelisti spectaculoase de pe cele mai inalte cladiriSursa foto: Flickr/ estatesgazette, businessinsider.com
Citeste articolul integral aici.

Cele mai bune hoteluri din lume pentru vacantele in familie

Cele mai bune hoteluri din lume pentru vacantele in familieVacantele in familie sunt o reala provocare pentru majoritatea celor cu copii, care vor sa le ofere tot ce este mai bun celor mici.

Multi hotelieri au inteles asta si vin in intampinarea acestora cu o multime de servicii si activitati care sa satisfaca gusturile celor mici, dar si celor mari. Wall-Street.ro iti prezinta cele mai potrivite hoteluri din lume pentru vacantele cu copiii, conform TripAdvisor.

Ce "varsta" au flotele companiilor aeriene care opereaza in Romania

Ce "varsta" au flotele companiilor aeriene care opereaza in RomaniaCompaniile aeriene si-au reinnoit flota in ultimii doi ani fiind fortate de costurile de intretinere si de eficienta energetica.

O revizie la un avion dupa 4.000 de ore de zbor poate ajunge la 200.000 de euro, iar una mai complexa la 300.000 de euro, cat o masina de lux. Wall-Street.ro a realizat un clasament cu varsta flotei a celor mai importante 10 companii aeriene care zboara din Romania, cu date furnizate de planespotters.net.

Harta bogatiei: orasele care ii seduc pe milionari

Harta bogatiei: orasele care ii seduc pe milionariCompania imobiliara Knight Frank prezinta in cel mai recent "Wealth Report" un top al oraselor care conteza cel mai mult pentru milionari, selectand cele mai importante orase din lume dupa cateva criterii, cum ar fi activitatea economica, calitatea vietii sau educatia.
Sursa foto: Freedigitalphotos.net