Microferma agricola

Microferma agricola

Cu 29.000 euro puteti cumpara o microferma in localitatea Stoenesti, judetul Prahova, compusa dintr-o magazie de 500 mp si un teren aferent de 5.700 mp. In apropiere, proprietarul detine circa 4,5 hectare inchiriate dintre care 2,2 hectare cultivate cu lucerna, un hectar cu porumb si restul pasune.

Ferma de pasari

Ferma de pasari

Pentru 30.000 de euro poti deveni proprietarul unei ferme de pasari in Palazu Mic, Constanta. Aceasta suma include si o casa, suprafata totala fiind de 7.000 mp. Pe teren exista grajduri ce adapostesc in prezent peste 1.000 de pasari.

De asemenea, puteti beneficia si de o livada cu 60 de pomi fructiferi.

Ferma de capre

Ferma de capre

Ferma de capre este situata in localitatea Lungesti, judetul Valcea, pe un drum practicabil cu masina de teren. Ferma este compusa din 54 de capre, 23 de iede, si este amplasata pe un teren proprietate personala cu o suprafata de 0,6 hectare. Pe langa acestea, proprietarul va beneficia si de inca 1,1 hectare pentru nutret, un grajd din lemn pentru animale, cabana din lemn pentru locuit, aparat de muls cu patru posturi de muls. Pretul este de 30.000 de euro.

Ferma de porci si vite

Ferma de porci si vite

In Campulung, Arges, poti achizitiona contra sumei de 46.000 de euro o ferma de 17.000 mp cu doua grajduri de animale (unul de porci si unul de vite) cu 22 de boxe, o cladire cu cinci camere, doua cabane bune de locuit, o claidre cu beci, 1.500 de pomi fructiferi, curent trifazic, put si acces la drum pietruit.

Livada si vita-de-vie

Livada si vita-de-vie

Cu 55.000 euro puteti achizitiona o livada de 2,5 hectare, situata la circa 2 kilometri de localitatea Harsova. Terenul cuprinde 1,8 hectare cultivate cu caisi, piersici, pruni, respectiv 0,2 hectare cultivate cu vita-de-vie pe spalier (Feteasca Regala si Feteasca Neagra). In plus, pe proprietate se gasesc un sediu, o magazine si un sopron.