6 / 18

2016 in turism: anul voucherelor de vacanta si turismului intern

Presedintele ANAT, Aurelian Marin, ne garanteaza ca 2016 va fi anul voucherelor de vacanta care pot aduce in industrie un plus de 400 de milioane de euro anual, si, totodata, al cresterii turismului intern. "Nu sunt insa singurele avantaje. Pe langa cele de natura fiscala pentru angajatori, mai putem vorbi despre fidelizarea salariatilor, preventia imbolnavirilor, cresterea calitatii serviciilor turistice in Romania, diminuarea evaziunii fiscale in industrie.


2016 trebuie sa fie anul continuarii adoptarii unor masuri legislative necesare industriei turismului, fie ca este vorba de masuri pentru incurajarea incomingului, a turismului intern sau a responsabilizarii operatorilor din domeniu", continua sa spuna Aurelian Marin despre cum vede anul 2016 in industria turismului.


In acelasi timp, mediul de business este mai putin optimist. "Nu cred intr-o schimbare radicala a industriei de turism in 2016, insa cred cu tarie intr-o evolutie si intr-o consolidare a serviciilor si ca ca tehnologizarea pe care am pariat in ultimii ani va face diferenta in anul care vine", sustine Lucian Boronea, proprietarul agentiei de turism Accent Travel&Events.


Sursa foto: Aleksandar Todorovic/Shutterstock.com

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri