Konstantinos Tsiveriotis, Bancpost

Konstantinos Tsiveriotis, BancpostKonstantinos Tsiveriotis este assistant general manager – head of global markets la Eurobank EFG din octombrie 2010.

Din aceasta pozitie, el conduce activitatiile de Trezorerie ale grupului elen din Romania, Bulgaria, Turcia, Cipru, Serbia si Ucraina.

Din februarie 2011, Tsiveriotis este sef al Trezoreriei si membru in Comitetul Executiv la Bancpost.

Mihaela Bitu, ING Bank

Mihaela Bitu, ING BankMihaela Bitu coordoneaza departamentul de Trezorerie la ING Bank, fiind deputy CEO, head of commercial banking.

Anterior, ea a ocupat functia de C&EE regional head of general lending la ING Bank Olanda (ianuarie 2008 – iulie 2010).


Theo Buftea, Volksbank

Theo Buftea, VolksbankTheo Buftea a preluat, de la sfarsitul lunii decembrie, conducerea diviziei trezorerie din cadrul Volksbank Romania.

Anterior, intre februarie 2011 si noiembrie 2012, el a fost director in cadrul diviziei Piete Globale directia Vanzari si Structurare persoane fizice si juridice la Bancpost.

Intre mai 2007 si decembrie 2010, Theo Buftea a lucrat la Citibank, unde a ocupat pozitia de vicepresedinte la divizia Piete Financiare, directia vanzari persoane juridice si institutii financiare.

Totodata, intre septembrie 1997 - mai 2007, acesta a fost sef serviciu, consultant senior Riscuri Financiare si Vanzari la divizia Piete Financiare din ABN Amro Romania.

Theo Buftea, 39 de ani, a terminat Universitatea Titu Maiorescu (1993-1998), iar intre 1999-2001 a absolvit un program Executive MBA romano-american la ASEBUSS.

In cadrul Volksbank Romania, Theo Buftea va coordona activitatile de vanzari pe segmentul trezorerie, precum si activitatile de management al lichiditatilor si dealing.

Spyros Toyas, Alpha Bank

Spyros Toyas, Alpha BankSpyros Toyas conduce directia Trezorerie Alpha Bank Romania din anul 2007.

Anterior, el a ocupat diverse pozitii de conducere in cadrul Alpha Bank Greece, precum Head of Group Funding & Group Treasuries coordination department si Deputy Head of International Syndicated Loans & Structured Finance department.

Spyros Toyas a absolvit cursurile University of Buckingham Business School, de economie si finante.

Dorin Alexandru Badea, UniCredit Tiriac Bank

Dorin Alexandru Badea, UniCredit Tiriac BankDorin Badea (33 de ani) este director Trezorerie la UniCredit Tiriac Bank din februarie 2009.

Anterior, el a ocupat functia de director adjunct la Trezorerie (iunie 2008 – ianuarie 2009) in cadrul aceleasi banci, iar, in perioada septembrie 2004 – mai 2008, Badea a fost dealer sef la Bancpost.

James Stewart, Raiffeisen Bank

James Stewart, Raiffeisen BankJames Stewart este vicepresedinte si coordoneaza in prezent activitatile de Trezorerie si Piete de capital ale bancii.

El are o experienta de 24 de ani in domeniul financiar-bancar in New York. Responsabilitatile sale cele mai recente au inclus administrarea departamentelor de tranzactionare a bond-urilor emise de guvernul SUA, departamente aflate in cadrul National Westminster Bank si al Yamaichi International (America).

Inaintea colaborarii cu grupul bancar Raiffeisen, a fost consilier al Ministerului Bulgar de Finante si al Bancii Nationale de Recuperare a Datoriilor.

Razvan Gheorghe, CEC Bank

Razvan Gheorghe, CEC BankRazvan Gheorghe (41 de ani) conduce directia de Trezorerie a CEC Bank din august 2005.

Intre septembrie 2002 – august 2005, el a fost director adjunct la directia de Trezorerie a CEC Bank, dupa ce in prealabil a ocupat functia de dealer.

Gheorghe detine un Executive MBA la City College - International Faculty of the University of Sheffield.

Teo Birle, Banca Transilvania

Teo Birle, Banca TransilvaniaTeo Birle a preluat conducerea activitatii de trezorerie a bancii de la Luminita Runcan anul trecut, aceasta fiind desemnata pentru pozitia de director general adjunct la Banca Transilvania.

Anterior, el a fost dealer in cadrul departamentului de Trezorerie. Birle a absolvit Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca.


Marius Stoica, BRD

Marius Stoica, BRDMarius Stoica este director executiv pentru pietele financiare la BRD. El lucreaza in cadrul bancii cu actionariat francez de 19 ani.

Totodata, Marius Stoica este secretar general la Asociatia Pietelor Financiare (ACI).

Sergiu Manea, BCR

Sergiu Manea, BCRSergiu Manea (39 de ani) a fost numit anul trecut in functia nou-creata de vicepresedinte Trezorerie, Piete de Capital si Group Large Corporates.

El l-a inlocuit pe Eugen Cirstea, care a ocupat functia de sef al trezoreriei BCR de dinaintea privatizarii bancii.

Sergiu Manea are peste 15 ani de experienta pe pietele financiare si a lucrat in cadrul mai multor banci internationale, precum Citibank, ING, ABN Amro si Bank Austria Creditanstalt. Inainte de a ajunge la BCR, a activat ca partener asociat in cadrul Ithuba Capital, o firma austriaca independenta care ofera servicii de management al activelor si consiliere financiara.