ING - NN (Nationale-Nederlanden)

ING - NN (Nationale-Nederlanden)

In demersul de a deveni o societate independenta, divizia grupului olandez ING, care va reuni operatiunile de asigurari, pensii si management al investitiilor in Europa, a decis sa isi schimbe numele sub care va opera, dupa anul 2014. Astfel, compania se va intitula incepand cu anul viitor "NN". Procesul operational de rebranding va incepe insa doar dupa listarea cu succes pe piata de capital.

Platinum Asigurari - Gothaer

Platinum Asigurari - Gothaer

Gothaer a intrat pe piata de asigurari de asigurari din Romania, dupa ce Gothaer Finanzholding AG, entitatea care administreaza activitatile financiare ale grupului, a preluat pachetul majoritar de actiuni al Platinum Asigurari Reasigurari (67%), restul de actiuni fiind detinute in mod egal de Constantin Toma si Efraim Naimer. Recent, in urma majorarilor de capital, Gothaer Finanzholding a ajuns la 84,6% din capitalul Gothaer Asigurari.

Aviva si Alico / Metropolitan Life

Aviva si Alico / Metropolitan Life

Aviva Asigurari de Viata si Alico Asigurari Romania, companii afiliate Metropolitan Life Insurance Company - MetLife, Inc., opereaza pe plan local sub brandul Metropolitan Life (MetLife), incepand cu octombrie 2012.

La 1 august 2012, grupul britanic Aviva a anuntat ca a finalizat vanzarea operatiunilor de asigurari de viata din Romania, Ungaria si Cehia catre subsidiarele locale ale MetLife. Ca urmare, In Romania, preluarea Aviva Asigurari s-a realizat prin intermediul Alico Asigurari, iar prin aceasta tranzactie, MetLife a preluat si controlul societatilor Aviva Pensii si Aviva Consulting&Training.

Alte schimbari la fata in asigurari

Alte schimbari la fata in asigurari1. Ardaf si Generali Asigurari / Generali Romania

2. Omniasig Life / AXA Asigurari

3. Unita si Agras / Uniqa Asigurari

4. Asitrans / Euroins

5. AIG Romania / Chartis Romania

6. Asiban, BT Asigurari si OTP Garancia / Groupama Asigurari

7. Interamerican / Eureko Asigurari

8. Commercial Union / Aviva Asigurari de Viata