2 / 6

Volksbank a inceput sa tureze motoarele pe IMM-uri

  • Volksbank Romania a anuntat in luna septembrie ca va deschide in acest an zece centre de afaceri la nivel national si vizeaza sa-si dubleze cota de piata pe segmentul corporate si IMM pana in 2018, la 3%. Centrele de business vor fi deschise in Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Sibiu, Brasov, Ploiesti, Iasi, Constanta si doua in Bucuresti.
  • Banca tinteste o crestere de 20% a business-ului pe segmentul corporate si IMM, dupa ce anul trecut numarul clientilor aferenti a fost in urcare cu 12% fata de 2012. Institutia de credit administra la finele anului trecut imprumuturi de 507 milioane euro pe acest segment, reprezentand 20% din portofoliu.
  • Sectorul IMM reprezinta, de asemenea, principala zona de activitate a Bancii Transilvania. Activitatea bancii este organizata pe trei linii principale de business - IMM, corporate si retail – respectiv pe trei abordari sectoriale - agricultura, domeniul medical si fonduri europene. In primul semestru din 2014, Banca Trasilvania a acordat 66.300 de imprumuturi noi (valoare: 5.200 lei), atat companiilor, cat si persoanelor fizice.

Shutterstock / Finantare

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri