1 / 5

Ce vrea Paltinum in 2010 si pe termen mediu?

In vederea dublarii subscrierilor, asiguratorul va miza pe reorientarea afacerilor spre produsele de asigurari generale, insa altele decat asigurarile auto, potrivit directorul general adjunct al firmei Anca Babaneata (foto).

“Vrem sa construim un portofoliu echilibrat care sa confirme prin rezultatele sale stabilitatea financiara a companiei, prin obtinerea de rezultate pozitive din subscriere. Pentru acest an, ne propunem un volum de prime de 5-6 milioane de euro, iar pe termen mediu, in 3-4 ani, sa ajungem la 15 milioane de euro. Focusul principal nu este insa cifra de afaceri, ci construirea unui portofoliu echilibrat, sustenabil, cresterea organica a bazei de clienti si intarirea relatiilor cu partenerii de afaceri”, a declarat Babaneata.

Desi compania a inregistrat pierderi de aproximativ 9 milioane lei (2,12 mil. euro) in 2009, potrivit datelor neauditate ale companiei, directorul sau general, Efraim Naimer, spera ca aceasta sa ajunga la finele anului la break-even. "Vom fi multumiti daca vom inregistra break-even (momentul in care veniturile sunt egale cu cheltuielile n.r.) in 2010", a adaugat Naimer.

In privinta pierderilor inregistrate de asigurator, directorul general adjunct al companiei a precizat ca este un rezultat la care conducerea s-a asteptat, tinand cont de influenta subscrierilor anterioare ale Clal.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri