Sursa foto: KindleFireViewTab.com

iPad 2 - cea mai bine vanduta tableta

iPad 2 - cea mai bine vanduta tabletaCea mai vanduta tableta de pe piata, pretul iPad 2 incepe de la circa 2.100 de lei si este un produs cu design placut, usor de folosit (mai ales daca esti familiar(a) cu alte produse Apple) si avand interfata intuitiva. Totodata, prin intermediul iTunes, Apple ofera acces la cea mai vasta colectie de aplicatii. Pretul este insa mai ridicat decat al altor tablete de pe piata.

Samsung Galaxy Tab 10.1 - tableta ruleaza pe Android 3.1

Samsung Galaxy Tab 10.1 - tableta ruleaza pe Android 3.1Una dintre cele mai bune tablete Android de pe piata, Samsung Galaxy Tab 10.1 costa circa 2.000 de lei. Tableta ruleaza pe Android 3.1 Honeycomb, are un ecran foarte bun, fiind o alternativa eficienta la iPad 2. Frecventa procesorului este de 1 GHz, avand procesor Dual Core Tegra 2.

Amazon Kindle Fire - pret redus

Amazon Kindle Fire - pret redusTableta Amazon cu pret redus (circa 200 $) s-a lansat pe piata pe 15 noiembrie si este prima intrare a retailerului american pe segmentul tabletelor PC. Desi are lacune (lipsa 3G, viteza mai mica de procesare), tableta reprezinta o alternativa viabila si destul de eficienta pentru cei cu buget mai redus. Ecranul tabletei este de 7 inci.

Nook Tablet - replica adusa Amazon

Nook Tablet - replica adusa AmazonEste raspunsul celor de la Barnes & Nobles la tableta Amazon. Nook costa circa 1.200 de lei si este indreptata catre “soarecii de biblioteca” ce doresc sa intre in lumea digitala. Desi tableta nu va putea sa inlocuiasca laptop-ul, este perfecta pentru cei ce vor sa acceseze e-mail-ul si sa vada filme/fotografii mai rapid.

HTC Flyer/HTC EVO View - stilus pentru acces mai facil

HTC Flyer/HTC EVO View - stilus pentru acces mai facilHTC Flyer, cu ecran de 7 inci, costa circa 2.600 lei si este versiunea 4G a HTC EVO View. Tableta se remarca prin integrarea eficienta a stilusului pentru accesul mai eficient al ecranului, permite adnotari si desenare cu usurinta.

Tableta Eee Pad Transformer - se poate atasa un docking station

Tableta Eee Pad Transformer - se poate atasa un docking stationTableta Eee Pad Transformer costa circa 1700 de lei si este un pret bun pentru facilitatile oferite – procesor dual-core nVidia Tegra 2, camera foto de 5MP. Tableta se remarca prin faptul ca se poate transforma intr-un laptop prin atasarea unei tastaturi printr-un docking.

Blackberry PlayBook - pret de 1700 lei

Blackberry PlayBook - pret de 1700 leiTableta Blackberry PlayBook – are un procesor dual-core Cortex la 1GHz si 1 Gb RAM, dispune de o camera frontala de 3 MP si de una dorsala de 5MP. Pretul este de circa 1.700 de lei.