Orange, noua aplicatii lansate

Orange, noua aplicatii lansateOrange este primul operator din Romania care a lansat propriile aplicatii pentru smartphone, conform companiei acestea fiind descarcate de unul din trei utilizatori de smartphone-uri Orange.

Ca si in cazul concurentului Vodafone, filiala operatorului francez a realizat atat aplicatii proprii cat si pentru terte companii.

In decembrie 2010 compania lansa TV de la Orange pentru iPhone si pentru Android. Atat pe iTunes cat si pe Google Play aplicatia are doua stele.

Orange Film pentru iPhone a fost lansat in august 2010 in timp ce Orange Film pentru Android a fost lansat in decembrie 2010. Varianta pentru iOS este mai slab cotata, avand 3 stele, in timp ce varianta Google are patru stele din cinci.

Operatorul a mai lansat cu numele brandului Orange Explorer pentru iPhone si pentru Android (aplicatia are trei stele jumatate) iar pentru clienti compania a lansat Contul tau Orange pentru iPhone si pentru Android. Acesta din urma are doua stele si jumatate in Google Play si doua stele in App Store.

Compania a mai lansat Orange Supporter’s Cup pentru iPad, iPhone, Android, BlackBerry, Windows Phone, Bada si telefoane java

Pe langa aceste aplicatii, compania a mai lansat de-a lungul timpului UEFA Euro 2012 , The Goodies Hunt, Fotbal Info si Summer Well.

Per total, compania a lansat noua aplicatii.

Vodafone, partener in lansarea a peste 20 de aplicatii

Vodafone, partener in lansarea a peste 20 de aplicatiiOperatorul Vodafone are, de asemenea, aplicatii proprii cat si aplicatii realizate in parteneriat cu alte companii.

Printre aplicatiile proprii se numara My Vodafone, lansat in septembrie 2011, pentru Android si iOS (patru stele si jumatate ambele versiuni).

Vodafone Meteo, lansat in septembrie 2011, are patru stele pentru Android si trei stele si jumatate pentru iOS.

Vodafone a realizat de-a lungul timpului o multitudine de aplicatii in parteneriat cu alte companii.

Acestea sunt Opera Mini, Cinemagia,
Trilulilu , Computer Games , Homemade , Adevarul , Transport Urban, Mersul Trenurilor, Hookup Radar, Virtua Friend, Music Time Machine, Run for it, Seenow, La multi ani, Smoking tracker, Prevyou, Astrolog, Automarket, Impreuna la JO.

Per total, Vodafone a lansat pana in prezent 23 de aplicatii pentru terminale mobile.

Romtelecom si Cosmote, 27.000 de descarcari ale Dolce Mobile TV

Romtelecom si Cosmote, 27.000 de descarcari ale Dolce Mobile TVRomtelecom si Cosmote au lansat pe 27 iulie Dolce Mobile TV, disponibil gratuit atat in ceea ce priveste serviciul cat si traficul de date pana pe 26 august 2012. In perioada 27 iulie – 4 august au fost inregistrate peste 27.000 de descarcari ale aplicatiei – 18.000 pentru sistemul de operare iOS si circa 9.000 pentru terminale ce ruleaza Android (doua stele si jumatate in ambele variante).

RCS&RDS, patru stele pentru VoIP Digi Oriunde

RCS&RDS, patru stele pentru VoIP Digi OriundeOperatorul de cablu a lansat recent aplicatia Voice Over IP Digi Oriunde. Cu ea pot comunica gratuit pe smartphone oricare doua persoane care descarca aplicatia. Comunicarea se face pe baza unei conexiuni WiFi sau de date mobile. In cazul in care esti client Digi Mobil, poti utiliza aplicatia pentru convorbiri in oricare retea din lume. Poti apela pe oricine, la tarifele valabile pentru convorbiri nationale existente in cadrul abonamentului de telefonie mobila. Aplicatia are patru stele.

Program TV pe mobile de la UPC

Program TV pe mobile de la UPCUPC a lansat recent un ghid TV ce prezinta programul emisiunilor televizate in urmatoarele 48 de ore. Programul este disponibil pe iTunes si are trei stele.