F1 2012 21 septembrie

Pasionatii de pilotaj auto au un motiv in plus de bucurie, pentru ca pe data de 21 septembrie, Codemasters pregateste lansarea simulatorului F1 2012, un joc care-si propune sa aduca mai aproape de utilizator experientele de pe celebrele piste de la Silvestone, Nurburgring sau Monaco.

Jocul va fi disponibil atat pe PC, cat si pe consolele Xbox si PS3.


World of Warcraft: Mists of Pandaria 25 septembrie

World of Warcraft: Mists of Pandaria este cel mai recent titlu si continuarea uneia din cele mai jucate serii de jocuri de pana acum. Acesta ii va purta pe pasionatii genului intr-un periplu spre Pandaria, un continent pierdut si indepartat, unde vor descoperi locuri inspaimantatoare si uitate, unde vor da piept cu luptatori fiorosi pe care vor trebui sa ii invinga.

Jocul va fi disponibil pe PC din 25 septembrie si va avea un pret de pornire de 39,99 dolari.


FIFA 13 25 septembrie

Programat pentru finalul lunii septembrie, simulatorul de fotbal FIFA 13 - dezvoltat de catre EA Sports, promite ca va schimba experienta din gaming la cel de-al 20 -lea titlu al seriei.

FIFA 13 va oferi o serie de imbunatatiri: 1st Touch Control, Complete Dribble, Tactical Free-Kicks, Attacking AI, dar si un motor fizic imbunatatit. De asemenea, grafica viitorului FIFA 13 va avea de castigat gratie tehnologiei Dimensional Imaging.

Jocul va fi disponibil atat pe console cat si pe PC incepand cu 25 septembrie in SUA, 27 septembrie in Australia si cu 28 septembrie in Europa.


Dishonored 9 octombrie

Dishonered este un joc de actiune si aventuri tip first-person, dezvoltat de Arkane Studios si creat de catre Bethesda Softwork, fiind programat sa apara pe 9 octombrie in regiunea Americii de Nord si pe 12 octombrie in Europa.

Jocul permite utilizatorului sa apleze la mai multe cai supranaturale pentru a duce la bun sfarsit o serie de misiuni, ceea ce da frau liber imaginatiei si metodelor prin care sa puteti accede la un nivel superior. Un asasin in toata regula!


Medal of Honor: Warfighter 23 octombrie

Pasionatii jocurilor military-history tip FPS (first-person shooter) au un motiv in plus sa astepte cu sufletul la gura lansarea Medal of Honor: Warfighter, un titlu care urmeaza sa apara pe 23 octombrie.

Jocul, produs de Electronic Arts, aflat la al 14-lea titlu al seriei, va continua povestea incheiata in prima parte (2010) prin misiuni care presupun salvarea unor ostatici din Filipine sau atacul asupra “orasului Pirat” de pe coasta Somaliei. In plus, misiunile vor avea ca “storyline” si evenimente petrecute recent pe campul de batalie.

Jocul va fi disponibil atat pe PC, cat si pe Xbox, PS3, cat si pe Wii U sau PS Vita si va fi lansat pe 23 octombrie in SUA, 25 octombrie in Europa si 26 octombrie in Marea Britanie.


Need for Speed: Most Wanted 30 octombrie

EA in colaborare cu Criterion Games au pus la punct urmatorul titlu din seria Need For Speed – Most Wanted, o reeditare a jocului aparut in 2004 care s-a bucurat de un succes neasteptat in randul gamerilor, considerandu-l a fi cel mai bun joc al binecunoscutei serii.

Motorul grafic a fost imbunatatit, coliziunile si controlul masinilor mult mai realist, iar gameplay-ul este desprins parca din realitate.

Need for Speed: Most Wanted va fi lansat pe 30 octombrie 2012 in Statele Unite ale Americii si 2 noiembrie 2012 in Europa, fiind disponibil pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3 si PlayStation Vita.


Assassins Creed 3 31 octombrie

Pe 31 octombrie, studiourile francezilor de la Ubisoft pregatesc lansarea Assassin’s Creed 3, care va veni cu un nou stil de gameplay, o noua schema de control si cu un motor grafic imbunatatit.

Noul joc il va avea drept protagonist pe un amerindian sub numele de Connor, care va calatori din vestul Statelor Unite pana in orasele moderne din Est si prin campurile de lupta unde armatele conduse de George Washington le vor infrunta pe cele britanice.

Jocul va fi initial disponibil pe console, din data de 31 octombrie, pentru ca pe PC sa ajunga din data de 23 noiembrie.


Call of Duty: Black Ops 2 13 noiembrie

Pasionatii de shootere trebuie sa mai astepte cateva saptamani, deoarece Activision Blizzard, unul din cei mai mari producatori de jocuri din lume, pregateste lansarea celui de-al doilea titlu Black Ops din seria Call of Duty, un joc in care compania isi pune mari sperante, fiind intr-o situatie nu tocmai buna din punct de vedere financiar.

Actiunea din Call of Duty: Black Ops 2 va avea loc in doua perioade diferite: anii '80, cu Alex Mason, protagonistul din primul Black Ops, si apoi 2025, care il va avea ca protagonist pe fiul acestuia, David Mason.

Chiar si asa, Black Ops 2 va fi primul titlu Call of Duty care nu va mai rula pe computerele echipate cu Windows XP, motorul grafic fiind optimizat complet pentru DirectX 11.

Jocul urmeaza sa fie lansat pe 13 noiembrie si va fi disponibil atat pe PC cat si pe Xbox 360 sau PS3.


Hitman: Absolution 20 noiembrie

Hitman: Absolution, cel mai recent titlu al jocului care urmeaza sa fie lansat in data de 20 noiembrie, il regaseste pe Agentul 47, protagonistul seriilor de pana acum, care trebuie sa rapeasca un personaj pe nume Lenny Dexter.

Agentul are de indeplinit mai multe misiuni, asa cum a obisnuit si in seriile precedente si trebuie sa elimine anumiti “subiecti” pentru a avansa.

Jocul urmeaza sa apara pe 20 noiembrie si va fi disponibil atat pe PC cat si pe console.


FarCry 3 28 noiembrie

In FarCry 3, francezii de la Ubisoft continua povestea first-person shooter-ului care i-a consacrat numele, un joc plin de adrenalina si neprevazut, de aceasta data, actiunea desfasurandu-se intr-o jungla dintr-un tinut indepartat, unde animalele salbatice si triburile domina imprejurimile.

Agentul Huntley, un fost angajat CIA este protagonistul unei aventuri intr-o serie de tinuturi incarcate cu mister si localnici deloc prietenosi.

Jocul urmeaza sa fie lansat pe data de 28 noiembrie in Europa, pe 30 noiembrie in Regaul Unit al Marii Britanii si pe 4 decembrie in SUA, fiind disponibil atat pe PC, cat si pe Xbox 360 si PlayStation 3.