Wunderlist

WunderlistWunderlist este o aplicatie gratuita ce te va ajuta sa iti pui in ordine temele zilnice. Este, practic, o lista digitala care poate fi setata pentru a-ti trimite remindere si impartasirea de evenimente catre colegi, in timp real. Este gazduita in cloud, asa ca datele sunt sincronizate usor intre device-uri.

Genius Scan

Genius ScanGenius Scan scaneaza documente de orice fel in fisiere PDF. Este o modalitate usoara de a iti cataloga notitele scrise de mana pentru a le impartasi ulterior cu colegi.

Aplicatii Cloud Storage

Aplicatii Cloud StorageAplicatii de stocare in cloud pot fi extrem de utile, mai ales ca ai mai multe optiuni, atat pentru iOS cat si pentru Android sau Windows Phone. Trei dintre cele mai populare sunt SkyDrive, Dropbox si Google Drive.

Evernote

EvernoteEvernote este inca o aplicatie populara care poate fi de ajutor profesionistilor. Evernote sincronizeaza notitele personale intre device-uri. Aplicatia poate lucra atat cu fisiere audio si fotografii.

Glassboard

GlassboardGlassboard este o retea sociala pentru echipe. Membri pot impartasi fotografii, video, notite, fisiere si locatii. Aceste retele sunt 100% private.

Asana

AsanaAsana reprezinta inca o modalitate buna pentru ca membri echipelor sa stea in contact permanent. Prin aceasta aplicatie, echipelepot crea si impartasi liste de munca si sa isi puna la punct prioritatile in functie de capacitatile fiecaruia si locatiile lor. Managerii pot prioritiza treburile. Editarea listelor se face in timp real.

Adobe Edge Connect

Adobe Edge ConnectAdobe Edge Connect este o aplicatie specifica unor anumite profesii. Permite web designer-ilor sa previzualizeze munca lor pe alte device-uri, precum terminale mobile si tablete. Printre alte functii utile se numara faptul ca programatorii pot ajusta HTML si CSS prin aplicatie.

Mint

MintMint este folosita deseori pentru urmarirea finantelor proprii, dar poate fi utila si pentru freelanceri. Este o modalitate buna de a tine sub control cheltuielile business.

LogMeIn

LogMeInLogMeIn permite controlul asupra computerului de la distanta, prin intermediul smartphone-ului. Nu doar poti vizualiza documente, dar poti porni si aplicatii, de asemenea. Nu exista versiune gratuita pentru Android, aceasta costand 30$.

Square

SquareSquare este o aplicatie pentru IMM-uri. Este o modalitate buna pentru a accepta plati mobile. Cu un atasament mic, clientii pot completa tranzactii direct de pe ecranul telefonului. Aplicatia va transmite chiar si un mesaj ce reprezinta bonul.