1 / 8

Mai multa tehnologie

Tehnologia continua sa evolueze cu o viteza uimitoare, oferind o putere de procesare din ce in ce mai mare si tot mai accesibila, atat in ceea ce priveste locatiile cat si costurile.

“Ar putea exista o explicatie rationala pentru solutiile bazate pe cloud in unele situatii, dar cardurile fizice vor continua sa faca parte din viata noastra multi ani de acum inainte, in conditiile in care sunt mici, sigure si nu raman niciodata fara curent sau fara acoperire. Prin urmare, reteaua de POS-uri va continua sa justifice realizarea de investitii”, se arata in raportul Visa Europe, unul dintre cei mai importanti producatori de carduri si sisteme de plati din lume.

Potrivit datelor Visa Europe, volumul vanzarilor de smartphone-uri ar trebui sa atinga un miliard de unitati vandute pana in 2016, de peste doua ori mai mult decat nivelul din 2011.

Volumul vanzarilor de tablete din perioada sarbatorilor de Craciun a crescut cu 330% in 2012 fata de anul precedent, o statistica ce indica o tendita clara asupra obiceiurilor de consum.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri