Bill Gates, fondator Microsoft

Bill Gates, fondator MicrosoftFondatorul Microsoft si-a cumparat recent o casa de vacanta in valoare de 8,7 mil. dolari, in Florida. Casa, alaturi de mosia aferenta, au aproape 20.000 de metri patrati si include grajduri de cai pentru fiica sa, pasionata de calarie.

Eric Schmidt, CEO Google

Eric Schmidt, CEO GoogleEric Schmidt, de la Google, cauta o casa in Londra. Intre timp insa, el detine casa batraneasca Ellen DeGeneres, pe care a cumparat-o in 2007 pentru 20 de milioane de dolari.

Sursa foto


Paul Allen, Microsoft

Paul Allen, MicrosoftPaul Allen de la Microsoft are o multime de proprietati. Una dintre casele sale de vacanta este situata in Malibu si valoarea proprietatii se ridica la 25 mil. $. Casa are cinci dormitoare, o piscina, o sala de gimnastica, si o baie enorma.

Jeff Bezos, Amazon

Jeff Bezos, AmazonJeff Bezos de la Amazon are o casa de circa 25 mil. de dolari in Beverly Hills. El este vecin cu Tom Cruise. Vila are spatiu verde in abundenta si terenuri de tenis.

Larry Ellison, Oracle

Larry Ellison, OracleLarry Ellison are o multime de locuri de unde sa aleaga, precum Porcupine Creek, pe care l-a cumparat cu 43 mil. $. Lasand la o parte locuintele in sine, Larry Ellison este proprietarul insulei Lana’I din Hawaii, pe care a cumparat-o cu 600 mil. de dolari. Ellison detine 98% din insula tropicala ce are 140 de mile patrate si doua hoteluri de lux.

Mark Zuckerberg, Facebook

Mark Zuckerberg, FacebookMark Zuckerberg si sotia sa, Priscilla Chan, si-au petrecut concediul in Hawaii. Zuckerberg ar fi fost interesat sa cumpere, in ianuarie, o vila de lux in zona.
Sursa foto

Richard Branson, Virgin

Richard Branson, VirginRichard Branson, excentricul miliardar al Virgin, se duce in concedii in Necker Island, o insula pe care a cumparat-o pentru doar 180.000 de dolari. Acolo invita mai multi antreprenori pentru a munci si a se distra. Insula valoreaza in prezent zeci de milioane de dolari.