Everpurse

EverpursePret: 190-320 $

Sistemele de crestere a performantei bateriilor device-urilor mobile sunt foarte utile, si cu Everpurse, eviti zilele in care te uitai cu emotii la liniuta rosie de la mobil. Este un generator de energie portabil cu design-ul unei genti moderne. Atunci cand nu folosesti telefonul, il pui in Everpurse unde se va reincarca (pana la de doua incarcari complete zilnic).
Everpurse nu are fire ci doar un slot special.

Geanta Rebecca Minkoff

Geanta Rebecca MinkoffPret: 400 $

Daca nu vrei sa iti reincarci telefonul, atunci geanta ta poate sa iti cante muzica. Compania din California Stelle Audio Couture a lansat, alaturi de compania de fashion din New York Rebecca Minkoff o geanta ce are integrat un speaker bluetooth wireless.

Incarcatorul portabil Jackery Mini

Incarcatorul portabil Jackery MiniPret: 30 $

Jackery Mini este un incarcator mic, de marimea unui ruj. Cu toate acestea, poate sa incarce telefonul pana la 50 de ore – te poate scapa de cabluri sau incarcatoare traditionale.

Geanta Tote

Geanta TotePret: 70 $

Chiar daca nu are tehnologia Everpurse, geanta Tote de la Ogio are slot-uri si buzunare speciale unde iti poti cara laptop-ul, tableta si eventual toate cablurile si accesoriile necesare. Vine intr-o varietate de culori si arata foarte feminin.

Imbracaminte CuteCircuit

Imbracaminte CuteCircuitPret: de la 320 $

Este trendy sa te imbraci tehnologic – vezi Google Glass sau ceasurile inteligente sau chiar sutiene-gadget. Majoritatea accesoriilor tehnologice de purtat sunt insa inca in stadiu de prototip deci va mai dura pana cand vor deveni produse de masa, accesibile.

Desi inca scump, CuteCircuit, companie londoneza, a introdus tehnologie LED in rochii, creand straluciri, umbre si efecte speciale.

Scottevest

ScottevestPret: de la 50 $

Scottevest este inca o companie de imbracaminte high-tech, specializata pe femei. Realizeaza jachete, glugi, veste, pantaloni, rochii ce au buzunare secrete in care poti duce toate gadget-urile pe care le doresti. Este ca si cum ai avea o geanta…dar fara a o purta, efectiv, pe umar. Toate hainele sunt concepute astfel incat sa nu “te traga in jos” cand le incarci.

Ceas inteligent Martian

Ceas inteligent MartianPret: 250-300 $

Ceasul stilat ofera o imagine clasica a unui ceas analog, dar colorat mai puternic, in culori moderne, incluzand insa si caracteristicile unui smartwatch. Martian afiseaza mesajele text pe care le primesti, e-mail-urile si alte notificari, prin conectare la smartphone. Ceasul permite comenzi vocale pentru a scrie mesaje text.

Casti pentru ea: Koss Fit

Casti pentru ea: Koss FitPret: 30 $

Seria Fit de la Koss este special conceputa de catre si pentru femei. Sunt disponibile in doua modele – FitBuds sunt castile standard si FitClips sunt casti cu un “clip” flexibil din plastic ce se prinde in spatele urechilor pentru a le tine. Ambele sunt mai mici si mai usoare decat castile traditionale si vin in trei marimi pentru a se potrivi cat mai bine. Poti alege dintre mai multe culori – niciunele roz.

Handcandy LadyBuds

Handcandy LadyBudsPret: 40 $

Daca nu iti place look-ul sportiv al seriei Koss Fit, LadyBuds al companiei Handcandy ar putea fi ceea ce-ti doresti. Castile sunt mascate de coliere colorate astfel incat sa nu arate ciudat chiar si cand le porti atarnate de gat. Fiecare set are si microfon incorporat, astfel incat sa poti vorbi si la telefon.

Stick-N-Find

Stick-N-FindPret: 50 $

Daca ti se intampla sa nu iti gasesti cheile, telecomanda de la televizor sau chiar pisica, Stick-N-Find este raspunsul – o tehnologie ce te asigura ca nu vei mai pierde lucrurile prin casa. Nasturii de marimea unor monede se pot atasa practic pe orice – chiar si animale de casa sau copii – si pot fi gasiti printr-o aplicatie de smartphone. Preturile incep de la 50$ pentru doi butoni.