1 / 5

Orange

Compania se angajeaza sa lanseze mai multe oferte pentru abonati si utilizatorii de cartele preplatite care sa fie bazate pe urmatoarele principii:

1. Ofertele post-paid si pre-paid vor fi all-net, ceea ce inseamna ca nu vor fi diferentieri intre apelurile voce sau SMS-urile nationale, fie ca acestea sunt in propria retea sau in afara retelei.

2. Optiunile vor contine o anumita combinatie de minute de apeluri voce si SMS-uri si/sau volum de trafic de date. Combinarea acestora va fi particularizata, pentru ca ofertele sa fie competitive si atractive pentru clienti, in functie de cererea de piata.

Oferta post-paid

Compania se angajeaza sa lanseze mai multe oferte post-paid (nu doar o singura oferta).
Ofertele post-paid pot include o gama (subventionata) de telefoane mobile post-paid (nu doar o singura oferta)

Prima dintre ofertele post-paid care urmeaza sa fie lansata de companie conform prezentelor angajamente are urmatoarele planuri tarifare:


Tarifele pentru serviciile care depasesc volumele din pachet: tarife nediferentiate indiferent de retea (all-net)- voce 0,18 euro/min, SMS 0,062 euro/unit, date 0,50/50 MB.

Oferta pre-paid
care urmeaza sa fie introdusa de Orange in baza prentelor angajamente este formata din urmatorul plan tarifar:


3, Continutul si pretul ofertelor vor ramane neschimbate pentru o anumita perioada, dupa care vor putea fi modificate, in functie de evolutia pietei, dar respectand principiile prezentate intre aceste propuneri, pentru a mentine atractivitatea ofertelor.

4. Pretul ofertelor va fi la nivelul mediei preturilor actuale ale ofertelor Orange care constituie in prezent majoritatea contractelor post-paid sau a optiunilor pre-paid Orange (medie calculata prin raportare atat la pachetele in retea, cat si la pachetele in afara retelei). In acest fel, ofertele se vor adresa majoritatii clientilor Orange.

5. Disponibilitatea in timp a ofertelor nu va fi limitata, in consecinta, ofertele post si pre-paid vor avea un impact in piata semnificativ.

6. Ofertele post-paid vor fi fi disponibile pentru toti abonatii, fie ca o noua achizitie, fie prin inlocuirea unui abonament existent.
De asemenea, optiunile pre-paid vor fi pentru toti clientii, fie ca sunt deja utilizatori ai companie, fie sunt noi.









Inapoi la articol

Setari Cookie-uri