Cine sunt noii manageri

Cine sunt noii manageri

Managerii care vor prelua noile functii comune Romtelecom si Cosmote sunt:

Mathias Hanel, director executiv comercial pentru segment rezidential Romania:
Ovidiu Ghiman, director executiv comercial pentru segment business Romania
Bob Konstantinidis, director executiv operatiuni si tehnologie Romania
Anca Georgescu-Aladgem, director executiv resurse umane Romania
Anastasios Tzoulas , Director executiv financiar Romania
Konstantinos Apostolou, director de integrare financiara
Timos Tsokanis, Director executiv tehnologia informatiei Romania

Toate pozitiile ii raporteaza lui Nikolai Beckers, directorul general al Romtelecom si Cosmote Romania.

„Aceste numiri sunt in concordanta cu obiectivul nostru de a avea o abordare unitara, coerenta pentru cele doua companii”, a spus Beckers.

In structura comerciala au fost create pozitiile de director executiv comercial pentru segment rezidential Romania si director executiv comercial pentru segmentul business Romania.

Pozitia de director executiv comercial Romania nu va mai exista.

Mathias Hanel

Mathias Hanel

Mathias Hanel (46 de ani), actualul director executiv comercial Romania este numit director executiv comercial pentru segment rezidential pentru Romtelecom si Cosmote Romania

Hanel va fi responsabil de coordonarea tuturor eforturilor si initiativelor comerciale pentru clientii rezidentiali ai celor doua organizatii.

Managerul face parte din grupul Deutsche Telekom din 1995, de-a lungul anilor indeplinind roluri in cadrul T-Mobile International din Bonn si Londra si al PT Satelit Palapa Indonesia in Jakarta.

Cea mai recenta pozitie a sa a fost cea de director operational pentru segmentul consumer in cadrul Makedonski Telekom si T-Mobile Macedonia.

Mathias Hanel este in administrarea businessului, obtinuta in Anglia si Germania.

Ovidiu Ghiman

Ovidiu Ghiman

Ovidiu Ghiman (foto, 36 de ani), cel care din decembrie 2010 a fost director executiv de strategie si comercial pentru segmentul rezidential in cadrul Romtelecom, a fost numit director executiv comercial business Romania.

El va fi responsabil de coordonarea initiativelor comerciale pentru clientii companii ai celor doua organizatii.

Ghiman a inceput sa lucreze in domeniul telecomunicatiilor din 1998, in cadrul grupului RCS&RDS, unde a evoluat pana la nivelul de director comercial.

Din martie 2009, a inceput sa lucreze in Romtelecom ca director executiv pentru strategie si dezvoltarea afacerii, in subordinea directorului general.

Pe de alta parte, Mihai Tudor (53 de ani), actualul director executiv comercial pentru segmentul business din cadrul Romtelecom, va parasi grupul „pentru a urma noi oportunitati in cariera”, dupa cum informeaza comunicatul celor doua companii.

Mihai Tudor s-a alaturat Romtelecom in decembrie anul trecut, anterior el lucrand timp de 17 ani pentru IBM, companie in cadrul careia a fost inclusiv CEO pentru filiala din Romania a furnizorului american. de servicii IT

Bob Konstantinidis

Bob Konstantinidis

Bob Konstantinidis (foto, 56 de ani), cel care din iulie 2011 a fost director executiv pentru operatiuni si tehnologie in cadrul Romtelecom, a fost numit director executiv pentru operatiuni si tehnologie pentru Romania.

Managerul va fi responsabil de dezvoltarea strategiei si de planificare pentru zona tehnologica, precum si de coordonarea tuturor activitatilor si initiativelor in domeniul tehnologiei si operatiunilor ale celor doua organizatii.

Konstantinidis are o experienta de peste 30 de ani in telecomunicatii si IT, lucrand pentru companii multinationale precum AT&T, IBM, Xerox si Vodafone. El s-a alaturat Romtelecom in 2008, ca director de implementare.

Pe de alta parte, Lampros Iskos, actualul director al diviziei tehnice a Cosmote Romania, isi continua cariera in cadrul Deutsche Telekom, urmand sa preia functia de director de tehnologie pentru T-Mobile Olanda, supervizand functiunile de tehnologie si IT.

Anca Georgescu-Aladgem

Anca Georgescu-Aladgem

Anca Georgescu-Aladgem (foto, 45 de ani), actualul directorul executiv de resurse umane al Romtelecom, va fi de la 1 octombrie director executiv de resurse umane pentru Romania

Georgescu-Aladgem va fi responsabila de coordonarea tuturor activitatilor si initiativelor in domeniul resurselor umane ale celor doua organizatii.

Anca Georgescu-Aladgem s-a alaturat echipei Romtelecom in anul 2007, ca director executiv de resurse umane, ea conducand procesele de restructurare prin care a trecut compania in ultimii ani. La finalul lui iunie anul acesta, Romtelecom avea 7.233 de angajati, mai putin cu 42% fata de 2007.

Anterior, managerul a lucrat pentru Coca-Cola HBC, in Grecia, Polonia si Romania. In Romania, ultima pozitie din CCHBC a fost cea de country manager resurse umane pentru operatiunile locale. Din 2002 pana in 2004, a fost country manager al Coca-Cola HBC Polonia, iar in perioada 2004-2007 a fost sef al procesului de afaceri pentru resurse umane al corporatiei, in cadrul Coca-Cola HBC Group din Grecia.

Pe de alta parte Liliana Danaila, actualul director de resurse umane al Cosmote Romania, “va parasi grupul pentru a urma noi oportunitati in cariera”, conform comunicatului de presa.

Anastasios Tzoulas

Anastasios Tzoulas

Anastasios Tzoulas (47 de ani) a fost numit numit director executiv financiar pentru Romania. Managerul lucreaza pentru Romtelecom din 2001, iar, in ultimii sase ani a fost director executiv financiar al Romtelecom,

El va fi responsabil de coordonarea tuturor activitatilor si initiativelor in domeniul financiar si contabilitate ale celor doua organizatii.

De asemenea, Tzoulas a mai lucrat ca inspector financiar in cadrul Lannet Communications si Attiki Odos Motorway si director pentru analiza sistemelor si bugetelor in cadrul Alpha Bank Grecia.

Anastasios Tzoulas detine o diploma de inginer in managementul productiei si un MBA.

Konstantinos Apostolou

Konstantinos Apostolou

Konstantinos Apostolou (44 de ani) este numit director financiar pentru integrare, el urmand sa-i raporteze lui Anastasios Tzoulas, directorul executiv financiar pentru Romania.

Apostolou va superviza integrarea financiara operationala a celor doua companii.

Managerul s-a alaturat Cosmote Romania in 2008 ca director financiar

El detine o diploma in Econometrie si Informatica Aplicata de la Universitatea Economica si de Afaceri din Atena si un master in administrarea afacerilor de la Universitatea Cardiff (Marea Britanie).

Timos Tsokanis

Timos Tsokanis

Timos Tsokanis (47 de ani), directorul executiv pentru tehnologia informaiei al Romtelecom a fost numit director executiv de tehnologia informatiei pentru Romania.

Tsokanis va fi responsabil de coordonarea evolutiei infrastructurii de tehnologia informatiei, de dezvoltarea si operarea sistemelor de suport ale celor doua organizatii.

Experienta managerului include diferite pozitii de management in domeniul telecomunicatiilor. Inainte de a se alatura Romtelecom, Timos Tsokanis a fost director de operatiuni al companiei de telecomunicare din Bulgaria, Vivacom.

De asemenea, acesta a mai fost chief IT & customer service officer in cadrul Globul EAD Bulgaria, CIO la Tellas, executive IT Director West la Verizon Wireless (SUA) si de deputy IT executive director in cadrul Stet Hellas (Grecia).

Timos Tsokanis detine o diploma in inginerie din partea Universitatii Tehnice Nationale din Atena si un Masterat in Stiinta din partea WPI, SUA.

Konstantinos Petsas

Konstantinos Petsas

Konstantinos Petsas (52 de ani) va conduce procesele de transformare pentru imbunatatirea performantei in domeniul IT al celor doua companii, el urmand sa raporteze catre Timos Tsokanis, directorul executiv de tehnologie a informatiei pentru Romania.

Petsas s-a alaturat Cosmote Romania in 2007 si are o experienta de peste 17 ani in domeniul telecomunicatiilor. Anterior, a detinut functia de IT operations and web applications director in cadrul TIM Hellas, Grecia.De asemenea el a mai avut functii de management in cadrul Intrasoft, furnizand proiecte in Grecia, Romania, Rusia, Cipru si Europa de Vest, atat pentru sectorul privat, cat si pentru cel public.

Managerul este licentiat in inginerie electrica, el absolvind cursurile Universitatii Tehnice din Atena si detine un MBA in cadrul Athens University of Economics and Business.