2 / 6

Victor Popescu, Gameleon: In SUA, daca esuezi, se spune ca experimentezi

„Inovatie avem in general, nu doar in IT. Dar trebuie sa ne uitam la oameni ca Radu Georgescu, George Lemnaru, oameni care asta fac, care inoveaza zi de zi. Am citit cel mai recent interviu al lui Radu Georgescu, iar el spunea ca ii place sa creeze companii, pe care le dezvolta pana la un anumit nivel si de acolo ii lasa pe altii sa le creasca”, a afirmat Victor Popescu, CEO si cofondator al Gameleon, o platforma care permite oricarui utilizator sa isi creeze propriul joc online de tip multiplayer, cu un singur browser.


Antreprenorul a afirmat ca anul acesta a ajuns de trei ori in SUA, iar ceea ce a observat este faptul in aceasta tara esecul este vazut ca ceva pozitiv, ca o experienta.


“Anul acesta am ajuns de trei ori in SUA, iar, acolo, cel mai misto lucru pe care l-am vazut este sa esuezi. Este foarte tare frate! Este cea mai reala senzatie pe care o poti avea. Daca ai incercat si ai esuat, acolo se numeste ca ai «experimentat». Acolo se pune accentul pe educatie, conteaza educatia pe care o dai omului care vine din urma. De asemenea, nu este atat de importanta ideea, ci executia”, a mai spus Popescu.


Pentru perioada urmatoare, cofondatorul Gameleon si-a propus sa atraga noi investitori in compania pe care a lansat-o alaturi de Vlad Alexandru Radu.


Aceasta este o slujba full time care nu ma lasa sa dorm noaptea. Vom continua cu prezentari si vom continua sa crestem astfel incat sa ajungem la obiectivele lor incat sa-I facem sa investeasca.


El a apus ca dupa ce a participat la Venture Connect, un eveniment romanesc prin care start-up-urile incearca sa obtina finantare, si a fost refuzat s-a interesat de alte proiecte internationale care sustin businessurile la inceput de drum, printre acestea numarandu-se acceleratoare precum Y Combinator, Eleven sau Seedcamp.


Fotografie realizata de Mircea Dragos.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri