3 / 4

eMAG angajeaza 200 de persoane intr-un Centru de Dezvoltare Software

Retailerul eMAG a lansat tot in luna iulie un proiect de investitii numit „Centrul de Dezvoltare Software eMAG IT Research” care va contribui, in perioada 2014 – 2021, cu 25,8 milioane de euro la dezvoltarea regionala.


Centrul de software, care va fi construit in Bucuresti, va genera circa 200 de locuri noi de munca si va furniza prima aplicatie in luna octombrie a anului in curs. Pentru proiectul de investitii, eMag a aplicat, cu suportul consultantilor Deloitte Romania, si pentru ajutoare de stat, primind, la finalul lunii iunie, un acord pentru finantare din bugetul de stat in valoare de 6,65 milioane de euro din partea Ministerului Finantelor Publice (MFP).


Proiectul face parte din strategia de extindere la nivel european a platformei eMAG. Magazinul de comert electronic, cu vanzari, in 2013, in valoare de 188 milioane de euro si cu o tinta de peste 260 milioane de euro pentru acest an, s-a extins pe doua piete regionale: Ungaria (www.emag.hu) si Bulgaria (www.emag.bg).


eMAG este in prezent cel mai mare retailer online din Romania, principalii concurenti fiind Altex.ro, Domo.ro, dar si magazinele online Cel.ro, PCGarage.ro sau evoMAG.ro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri